6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Partenerul de viata se simte neglijat. Incercati sa-i explicati cu calm ca in viata dumneavoastra au loc schimbari importante, pe care trebuie sa va concentrati.


Taur


Aveti grija si nu va culcati inca pe o ureche, caci ati putea pierde tot ceea ce ati realizat in ultimul timp. Mai aveti un pic de rabdare si eforturile dumneavoastra vor da roade.


Gemeni


Chiar daca, in general, sunteti renumit pentru capacitatea de a lua decizii rapide si corecte, s-ar putea ca acum sa fie nevoie sa va gânditi de doua ori inainte de a va pronunta in legatura cu un viitor proiect.


Rac


Nu aveti de ce sa va faceti griji, sunteti doar un real expert in luarea deciziilor. Decizia pe care sunteti inclinat s-o luati este de aceasta data cea mai buna, asa ca nu aveti de ce sa pierdeti atâta timp.


Leu


Partenerul de viata va face astazi niste reprosuri: fie nu v-ati respectat o promisiune facuta, fie ati uitat de o aniversare. Nu e de glumit, pare sa fie vorba despre o suparare destul de serioasa.


Fecioara


Va doriti ca sufletul pereche sa fie lânga dumneavoastra. Asa ca plecati in cautarea lui si lasati deoparte munca.


Balanta


Astazi veti petrece toata ziua facându-va planuri de viitor. Aveti grija insa, caci in felul acesta s-ar putea sa ratati o oportunitate in plan profesional.


Scorpion


Spuneti-i partenerului exact ceea ce credeti, dar nu incercati sa va impuneti punctul de vedere. Astfel, veti evita o posibila cearta. La serviciu va asteapta o atmosfera entuziasta, de complicitate cu colegii.


Sagetator


In plan profesional va asteapta rezultate satisfacatoare, dar va trebui sa va implicati mai mult. In dragoste, a sosit momentul mult asteptat: cel de lânga dumneavoastra asteapta sa ii spuneti clar ceea ce simtiti pentru el.


Capricorn


Dumneavoastra sunteti cel care da tonul zilei de azi. Gânditi-va in câte moduri inedite v-ati putea petrece ziua!


Varsator


Astazi veti descoperi sensul sintagmei „dragoste la prima vedere“. Veti fi uimit chiar acum, când ati „depus armele“ si va indreptati atentia in cu totul alta parte.


Pesti


Viata de cuplu este din ce in ce mai roz. Uniti intr-o imbratisare tandra, pareti una si aceeasi fiinta cu el. Prietenii nu inceteaza sa va surprinda!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS