12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinLumina credintei in lumea modei

Lumina credintei in lumea modei

Lumea modei, asa cum se stie, are o parte a sa obscura in care se vorbeste adesea despre alcool, sex, droguri si tot felul de alte excese. Dar cum caile Domnului sunt infinite, exista cineva care s-a gândit sa aduca o schimbare acestui univers al viciilor si tentatiilor si sa fondeze chiar o organizatie in acest scop.


Este vorba despre organizatia „Modelele lui Christos“, un grup care prin rugaciune si promovarea Cuvântului Domnului incearca sa aduca o raza din lumina credintei si a spiritualitatii in ambigua lume a modei, bazata pe sex-appeal si invaluita in pacat.


Grupul a fost fondat in anul 1984 de Jeff si Laura Calenberg si de atunci a continuat sa adune din ce in ce mai multi membri, astfel ca in prezent isi face simtita prezenta in toate orasele in care moda are un cuvânt de spus. Grupul este deschis tuturor celor care au legatura cu lumea modei: stilisti, modele sau frizeri. „Munca in domeniul modei este plina de tentatii si te poate indeparta foarte repede de calea cea dreapta. Din acest motiv obisnuim sa ne adunam uneori in mici grupuri si sa citim din Biblie. Cu aceste ocazii ne impartasim dificultatile pe care le intâlnim, dificultati ce risca sa puna in pericol spiritualitatea si cariera fiecaruia dintre noi“, a declarat Jeremiah Johnson, fost model, in prezent responsabil al organizatiei ce are sediul in Miami.


Creatorii ce fac parte din aceasta organizatie refuza sa realizeze modele ce pot duce cu gândul la o sexualitate exagerata. De asemenea, modelele nu accepta sa defileze in tinute provocatoare si in nici un caz nude. Activitatea si bunele intentii ale organizatiei „Modelele lui Christos“ au fost in repetate rânduri premiate, iar numeroase persoane ce faceau parte din medii in care drogurile si alcoolul erau la ordinea zilei au declarat ca au fost „salvate“ de credinta in Dumnezeu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS