10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Iubirea este in prim-plan astazi, desi nu aveti o relatie foarte buna cu partenerul. Cu toate ca sentimentele exista si se vede pe chipul dumneavoastra cât de mult il iubiti, azi nu reusiti sa fiti pe aceeasi lungime de unda. Dorul de cel drag creste, va lipseste perioada in care va intelegeati fara cuvinte.


Taur


Persoana iubita trece printr-un moment dificil in care are mare nevoie de dumneavoastra, deci este momentul in care trebuie sa abandonati orice activitate proprie, pentru a-i fi alaturi. Si partenerul a fost lânga dumneavoastra altadata si va fi ori de câte ori va fi nevoie, deci sustineti-va reciproc, neconditionat.


Gemeni


Apar motive de distractie oriunde v-ati duce, de ce sa nu profitati de cele mai mici bucurii ale vietii? Sunteti tras in doua directii simultan, probabil trebuie sa ajungeti in doua locuri diferite si veti face tot posibilul sa fiti prezent si intr-o parte, si-n alta, pentru ca va atrage ceea ce va asteapta la capat.


Rac


Conflictele dintre generatii sunt acerbe, deci va veti lupta pentru ideile dumneavoastra cu persoane mai batrâne sau mai tinere, depinde din ce tabara faceti parte. La un moment dat, veti vedea ca solutia cea mai buna de a scapa de conflict ar fi sa ramâneti impasibil pe margine, fara sa va bagati singur in gura lupului.


Leu


Superiorii se indoiesc de capacitatea dumneavoastra de a rezolva cu bine o problema de serviciu si atitudinea lor nu va motiveaza câtusi de putin sa va apucati de treaba. Daca ati fi sustinut, ati fi capabil de multe, dar, când vedeti ca si ceilalti va privesc cu suspiciune, incepeti sa va indoiti si dumneavoastra de propriile forte.


Fecioara


Munciti cu spor, ori pentru o motivatie financiara ce va asteapta la finalul acestor servicii, ori pentru a va convinge sefii ca sunteti persoana cea mai potrivita pentru o anumita sarcina, pe care o considerati o sansa buna de afirmare. Aveti spor mai ales in activitati de industrie, productie, constructii, lucru cu unelte, cu materie prima sau cu cifre.


Balanta


Vorbele sunt scapate de sub control azi si pot jigni mai mult decât ati putea crede, ca atare, aveti grija cu cine va permiteti sa faceti glume. Nu toate vor avea efectul scontat, tonul jucaus nu este interpretat corect de unele persoane ostile din anturaj. Atentie cum comunicati si cu cine!


Scorpion


Un hop financiar va strica planurile pentru perioada urmatoare. Poate nu primiti o suma promisa demult sau riscati sa pierdeti ceea ce ati obtinut cu atâta efort pâna acum, fie ca e vorba de bani, fie de o pozitie buna intr-o ierarhie. Poate avea loc un eveniment negativ, care va strica imaginea, reputatia sau sperantele.


Sagetator


Prietenii au un efect dinamizant asupra dumneavoastra, va dau chef de actiune, de distractie, de schimbare, deci, daca va simteati blocat intr-o anumita situatie, ajunge doar sa va alaturati unor amici pentru a va recapata energia pierduta. Nu sunteti dumneavoastra genul lenes, dar acum chiar aveti nevoie de ceva care sa aprinda spiritele.


 Capricorn


Oboseala isi pune amprenta pe toate actiunile acestei zile, pentru ca nu va puteti concentra eficient si rezultatele nu sunt dintre cele dorite. Randamentul dumneavoastra este scazut ori pentru ca starea de sanatate va joaca feste, ori pentru ca nu sunteti suficient de bine motivat.


Varsator


Ceva va spune sa nu va aventurati intr-o anumita directie, ca nu veti ajunge nicaieri, ca va fi doar consum inutil de timp si energie. Tineti cont de piedicile care va apar in cale, pentru ca nu sunt intâmplatoare. Daca ati lua o pauza de o zi sau doua, ati vedea altfel lucrurile si ati intelege de ce apar atât de multe piedici acum.


Pesti


Grijile cresc atunci când e vorba de copii, parinti, casa, pentru ca apar vesti nu tocmai placute din aceste directii. Cineva din familie are probleme, dar nu cumva exagerati gravitatea situatiei? Lucrurile nu sunt atât de groaznice pe cât vi se par acum, dar pentru ca in joc sunt persoanele la care tineti cel mai mult aveti tendinta de privi totul in negru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS