12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinDecoratiuni de Paste

Decoratiuni de Paste

O data cu venirea Sarbatorilor Pascale, apar pe piata diferite decoratiuni pentru locuinta sau gradina, dar designerii de amenajari interioare ne propun unele din sticla, lemn, plastic sau ceramica.


Pentru cei care au gradina, designerii propun statuete sub forma de iepuras care vor fi puse prin iarba. Modelele sunt diverse: de la iepurasi simpli, la iepurasi cu cosulete cu oua, din plastic, lemn sau din ceramica. Pe lânga iepurasi, puteti pune prin diverse locuri ale gradinii, prin iarba sau pe lânga flori, oua colorate sau chiar puisori.


Aceste articole le puteti gasi si in supermarketuri si sunt decoratiuni foarte frumoase si speciale, care ii vor impresiona pe vecini, prieteni, dar cel mai mult pe cei mici. Daca nu aveti curte, puteti agata sau lipi pe usa de la intrare figurine cu iepurasi in diverse culori, galben, rosu, albastru, roz, verde, cu care vor fi vopsite si ouale de Paste.


Pentru interior, puteti decora camerele cu cosulete cu flori sau cu oua din plastic, din sticla, dupa cum doriti. Daca nu vreti flori naturale, puteti decora cu flori artificiale, crengute de flori albe sau roz.


Primavara din cosulete


Perdelele pot fi in culori vii – roz, verde, cu imprimeuri sau simple. La fel trebuie sa fie si fetele de perna, cearsafurile si patura. Pentru a mai inveseli putin camerele, puteti pune iepurasi de plus de diferite nuante si modele prin diverse locuri sau alaturi de cosulete de flori sau oua.


Fetele de masa pot avea imprimeuri cu iepurasi, oua sau cu tematica religioasa. Pe masa puteti pune un cosulet din rachita cu iarba in care asezati câteva oua vopsite si un iepuras de plus sau din ciocolata. Lânga cosulet asezati o vaza cu flori. Nu trebuie sa fie mare. Apoi asezati pe o farfurie rotunda felii de cozonac si pasca. In mijlocul mesei puneti un sfesnic cu lumânarele sau doua lumânari sub forma de ou ori iepuras.


Nu trebuie sa faceti decoratiuni pompoase si nici nu trebuie sa cheltuiti foarte mult. Important este sa asezati totul cu gust si cu multa daruire!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS