17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec


Interventia unui sef in planurile acestei zile are efecte catastrofale: pare sa fie un refuz, un esec, o situatie de criza din care dumneavoastra aveti mult de pierdut.


 


Taur


Nu va place monotonia acestei zile si, pentru ca nu apare nimic care sa va dinamizeze, alunecati lent intr-o stare de comoditate si dezinteres ce va va tine departe de orice activitate.


Gemeni


Cuvântul dumneavoastra are o greutate aparte intr-o anumita discutie, deci ceilalti vor astepta parerea dumneavoastra ca pe solutia salvatoare.


Rac


O zi de succes in orice activitate, care implica lucru in tandem, comunicare, munca de echipa. Gasiti cele mai bune argumente, aveti un ton amabil, prin care va cuceriti auditoriul.


Leu


Va cam jucati cu lucrurile importante, cum ar fi instructiunile, ordinele, regulile impuse de altii. Sunteti cam distrat si incalcati unele legi fara sa va dati seama, ceea ce nu va avea chiar efecte grave, de vreme ce este totusi un act involuntar sau facut in gluma.


Fecioara


Treceti de la tristete la bucurie si de la necaz la multumire extrem de rapid pe parcursul acestei zile. Va dati seama ca aspectele care v-au ingrijorat nu meritau atâta stres.


Balanta


Intrati in contact cu o persoana asupra careia trebuie sa fiti extrem de prudent, pentru ca intentiile sale nu sunt pozitive. Urmareste ceva: sa va minta, sa va insele, sa se razbune si veti resimti ostilitatea fata de aceasta din prima clipa când il intâlniti.


Scorpion


Iubirea este la apogeu astazi, deci, daca v-a atras cineva atentia de curând, ar fi momentul cel mai bun pentru a-l cuceri.


Sagetator


Certurile se incing prea repede in relatia cu persoana iubita, pentru ca nu va puneti de acord cu privire la unele opinii aparent banale, dar carora le dati prea multa importanta.


Capricorn


O zi dificila, cu stres, cu insatisfactii, dar care au legatura cu comunicarea cu unele persoane din anturaj. Acestea degaja o energie negativa si nu va simtiti bine in compania lor.


Varsator


Descoperiti ca ati uitat sa rezolvati o problema care acum revine in actualitate, cerând imperios sa fie adusa la zi.


Pesti


Uneori e bine sa fiti egoist si sa puneti in prim-plan doar propriile dorinte, fara sa mai tineti cont de ceilalti si fara sa va sacrificati mereu pe sine pentru ei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS