5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Ar trebui sa profitati din plin de energia care va cuprinde astazi, pentru ca ati putea atinge un scop important datorita ei.


Taur


Toate va ies ca la carte, deci aveti numai motive de satisfactie când vedeti rezultatele zilei.


Gemeni


Ambitia va ajuta sa va remarcati in orice competitie intelectuala, ca atare aveti succes in dispute aprinse.


Rac


Erati foarte multumit de calmul la care ati ajuns in unele actiuni, dar, când va era si dumneavoastra mai bine, apare un motiv de enervare care va strica linistea.


Leu


Din dragoste pentru partener, sunteti capabil de orice si vreti sa va demonstrati afectiunea prin gesturi concrete sau prin dovezi materiale.


Fecioara


Nu sunteti sustinut de cei care ar fi trebuit sa va fie aproape, dimpotriva, chiar si colaboratorii care s-au aliat cândva cu dumneavoastra au ceva de comentat.


Balanta


Astazi sunteti cam retras. Poate acceptati izolarea din motive personale, având ceva de rezolvat, si nu va puteti concentra daca ramâneti conectat la toate treburile din jur.


Scorpion


Planurile la care v-ati gândit in ultima perioada par sa prinda contur, vedeti ca se cladeste totul asa cum ati dorit.


Sagetator


Ziua are conotatii speciale pentru viata dumneavoastra sentimentala. Daca sunteti singur, azi ar putea fi momentul cel mai bun pentru a va intâlni jumatatea.


 Capricorn


Ati ajuns intr-un impas greu de trecut, dar, daca ii veti simti pe cei dragi alaturi, nu vi se va mai parea la fel de dramatic ca la inceput.


Varsator


Vi se ofera sansa de a incepe un proiect nou si aveti multa energie si chef de lupta. Lucrurile inainteaza foarte bine, sunteti multumit de ritmul in care mergeti.


Pesti


Altcineva ia decizii in locul dumneavoastra, care nu va sunt deloc favorabile, dar tot ce puteti face este sa va supuneti regulilor impuse din afara.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS