17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinJugaru face cartile de Ziua Pacalelii

Jugaru face cartile de Ziua Pacalelii

De 1 aprilie, o tara intreaga e obisnuita sa râda cu mai multa pofta decât in oricare alta zi a anului!


Nici Gabi Jugaru nu sta cu mâinile in sân: la Pro TV si Pro FM, celebrul farseur imparte glume si se ocupa personal de buna dispozitie a tuturor românilor.


Cine vrea sa vada ce a pregatit Jugaru pentru 1 aprilie pe strazile Capitalei, nu trebuie decât sa se uite la Pro TV.


Astfel, bucuria de a vedea oamenii zâmbind nu l-a putut face pe celebrul farseur decât sa treaca la treaba!


Asta pentru ca Gabi Jugaru stie exact de ce au nevoie telespectatorii si ascultatorii pentru a trece cu bine peste o zi nebuna, Ziua Pacalelii, tinând insa cont si de sarbatoarea sfânta a Floriilor. Astazi, de 1 aprilie, farseurul de la Pro TV va iesi in strada si ii va lua la intrebari pe trecatori. Românii trebuie sa-si dovedeasca imaginatia si sa povesteasca despre semnificatia acestei duble sarbatori. Pe parcursul zilei, Pro TV va prezenta aventurile lui Jugaru in dialog cu oamenii, iar cele mai bune momente ale pacalelilor sale se vor savura seara, in cadrul „Stirilor Pro TV“ de la ora 19.00.


Cu un zâmbet in coltul gurii, Gabi Jugaru a tinut sa avertizeze pe toata lumea: „Vedetele României sunt oamenii, fara ei nu ar exista nici o vedeta! Si daca-mi iesi in cale, vei deveni vedeta Pro TV! Fiecare trecator va fi implicat in acest spectacol, iar nota amuzanta va fi data chiar de voi!“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS