17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinActiv, la BBC Londra

Activ, la BBC Londra

Vestile bune vin in valuri din directia celor trei componenti ai trupei Activ: in urma cu câteva saptamâni au lansat noul lor album – „Everyday“, iar primul single, „Reasons“, este una dintre cele mai indragite piese ale momentului. Marea surpriza o constituie faptul ca, in urma cu câteva zile, piesa „Feel Good“, creata impreuna cu Dj Optick, a fost difuzata de BBC Londra, in cadrul emisiunii realizate de Pete Tong.


Pete e unul din cei mai apreciati realizatori din Marea Britanie, fiind recunoscut unanim ca un promotor al muzicii noi, el reusind de fiecare data sa-si impuna parerile. Pete si-a facut un renume datorita sinceritatii dezarmante cu care isi spune parerea despre muzica si DJ, astfel incât difuzarea unei piese in cadrul emisiunii lui poate fi considerat un real success.


Piesa „Feel Good“ a fost difuzata alaturi de alte câteva noutati muzicale, ea fiind recomandata drept un viitor superhit european. Piesa, deja mare hit in România, a fost premiata la „nights.ro“ fiind declarata „cea mai buna productie muzicala (electronica) din România in 2006“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS