17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Va luptati sa cuceriti pe cineva si asta va da viata peste cap. Toate planurile dumneavoastra se reduc la metode de a intra in gratiile respectivei persoane. Ar fi bine sa va relaxati si sa va vedeti de viata dumneavoastra.


Taur


In week-end va relaxati si mergeti la toate petrecerile la care sunteti invitat. Daca nu va atrage nimic, ati putea sa cumparati o carte noua si sa o savurati la o cafea. Invitati-va prietenii la o discutie pe marginea unui film recent.


Gemeni


Partenerul va reactiona foarte urât la intârzierile repetate sau la amânarile intâlnirilor. Daca nu investiti mai mult in relatie, aceasta se va termina aproape de la sine. Mare grija la sumele de bani cheltuite!


Rac


Apare o disputa in familie, va certati cu partenerul sau cu parintii. Mereu va simtiti frustrat, dar nu faceti nimic pentru calmarea situatiei. O discutie calma si rationala este mult mai indicata.


Leu


In week-end veti fi amortit si veti dormi, uitând de anumite promisiuni. S-ar putea ca prietenii dumneavoastra sa nu va mai respecte punctul de vedere si sa va hotarâti brusc sa nu mai faceti parte din grupul lor.


Fecioara


Organizati o petrecere-surpriza la care invitati si persoane necunoscute. S-ar putea ca acela care va avea o mare surpriza… neplacuta sa fiti chiar dumneavoastra. Nu sunteti agreat de toata lumea si deveniti nervos.


Balanta


Faceti excese in week-end, in special cu mâncarea si bautura. Gânditi-va la sanatatea dumneavoastra si mai ales la saptamâna infernala care urmeaza. S-ar putea sa va dea batai de cap un prieten artagos.


Scorpion


Un week-end fericit petrecut alaturi de familie si de prieteni. Nu faceti multe din lucrurile pe care vi le-ati propus, dar va relaxati si asta este cel mai important. Nu uitati totusi de responsabilitati.


Sagetator


Nimic din ce va doriti sa faceti zilele acestea nu se va intâmpla. Insa acesta nu va fi un lucru rau, pentru ca veti reusi sa va odihniti si sa stati acasa o perioada mai lunga.


Capricorn


In familie va fi o perioada de liniste si pace. La fel si pentru cei care au relatii cât de cât stabile. Pentru cei singuri, va urma o perioada de repaus, in care vor analiza ce isi doresc.


Varsator


Un week-end linistit si armonios cum nu ati mai avut de mult. Cititi, mergeti la teatru, la expozitii, va intâlniti cu prietenii la o cafenea. Desi nu stati o clipa in loc, va simtiti odihnit si pregatit pentru o noua saptamâna.


Pesti


In week-end plecati din oras in locuri linistite. Mergeti la munte sau macar la un picnic la padure.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS