13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinGeanta potrivita face tinuta perfecta

Geanta potrivita face tinuta perfecta

Geanta este cel mai important accesoriu din garderoba dumneavoastra. De aceea, când alegeti o geanta, este bine sa aveti in vedere faptul ca ea trebuie sa se asorteze cu majoritatea hainelor si astfel, cu stilul dumneavoastra.


Daca nu v-ati hotarât care stil va place mai mult sau nu stiti ce vi se potriveste in materie de genti, in aceasta primavara nu trebuie sa va faceti nici un fel de griji, caci designerii au hotarât in unanimitate: combinatii libere de stiluri. Si daca va mai framânta gândul ca aveti in dulap o groaza de posete de anul trecut si nu stiti daca mai sunt la moda, aflati ca nu exista nici un inconvenient in a le purta. Motivul: in aceasta primavara puteti adopta stilul anilor ‘60 sau poate, daca asta va place, pe cel al anilor ‘80. Aveti voie sa purtati orice, totul este sa fiti originala si sa tineti cont de câteva sfaturi pentru ca tinuta dumneavoastra sa fie impecabila. Gentile supradimensionate sunt inca moderne. Daca faceti parte din categoria femeilor pentru care o poseta nu e niciodata suficient de mare pentru a indesa in ea toate cosmeticele pe care le folositi, portofelul sau nelipsita agenda de telefon, atunci specialistii recomanda una „imensa“ si cu multe buzunare sau catarame, din piele, la pretul de 139 de lei, sau din material textil, ceva mai ieftina, la 65 de lei. Culoarea nu este cea mai importanta. Insa, sub nici o forma nu uitati ca o geanta foarte colorata sau cu un imprimeu elaborat merge cel mai bine la o tinuta cât mai simpla. Numai asa veti fi bine imbracata, si nu „impopotonata“.


Practic si delicat


Daca, in schimb, sunteti invitata la o intâlnire târzie de afaceri, cel mai potrivit ar fi sa optati pentru o poseta-plic, fina si redusa ca dimensiune. Alegeti o geanta calitativa, pentru ca o veti purta de mai multe ori. Pretul sau nu este exagerat – 81 de lei – daca este din piele. Indicat ar fi sa aiba mai multe compartimente, dintre care macar unul sa aiba securitate sporita, caci multe dintre obiectele care se gasesc intr-o geanta sunt accesorii pentru machiaj, de aceea este bine ca ele sa fie depozitate intr-un loc sigur, pentru a nu pata interiorul gentii. Culorile respecta tendintele, rosul fiind vedeta sezonului. Dar este acceptata orice culoare care se integreaza in ansamblul tinutei. In plus, gentile de dimensiuni mici sunt realizate din piele sau din materiale moi, care sa permita purtarea lor si vara, cu haine subtiri. Cel mai ieftin model este de 20 de lei, fiind croit dintr-un material ce imita pielea intoarsa.


Asa ca in arsenalul unei femei sic trebuie sa fie cel putin doua genti. Una supradimensionata, alta micuta si cocheta. Le puteti purta alternativ, in functie de modelul fustei pe care o imbracati.


Vedeta sezonului este pielea de crocodil. Pretul unei genti create din acest material variaza intre 75 si 91,9 lei. Având in vedere ca este un material pretios, aveti mare grija la ce gen de haine o asortati. De exemplu, daca veti purta o fusta cu talie foarte inalta, veti fi foarte la moda. Insa nu uitati ca gentile mari se potrivesc cel mai bine ziua. Pentru seara, alegeti o fusta clos la care sa asortati o geanta mica, din piele neteda (57,5 lei) sau piele intoarsa (78,9 lei).


Pentru pretentioase


Pentru doamnele si domnisoarele cu dare de mâna exista genti din piele ecologica, la 129 de lei. Modelele sunt aceleasi, doar textura difera. Si bineinteles pretul. Pentru zilele de week-end, când doamnele se amesteca in multime la hipermarket, potrivita ar fi o poseta gen sacosa, ce combina imitatia de piele cu materialul crosetat. Pretul ei este 69,9 lei. Daca vi s-ar potrivi mai bine un rucsac din piele, trebuie sa scoateti din buzunar 269,9 lei. Si pentru seara romantica de la restaurant ar fi nimerit sa achizitionati un model din piele intoarsa cu aplicatii florale din pietre la un pret de 99,5 lei. Daca preferati geanta din satin cu o inimioara pe post de aplicatie, pretul ei este de numai 99 de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS