Acasă Magazin Inca un secret al lui Grace Kelly

Inca un secret al lui Grace Kelly

O noua carte despre Grace Kelly dezvaluie faptul ca actrita americana devenita printesa in Europa ar fi avut o aventura amoroasa cu sotul celei care i-a fost domnisoara de onoare la nunta. Se pare ca frumoasa actrita ar fi avut o relatie extraconjugala cu Malcolm Reybold, sotul celei mai bune prietene, Carolyn.


Wendy Leigh, autoarea cartii intitulate „True Grace: The Life And Times Of An American Princess“, a povestit celor de la revista New York Post ca ziarista de scandal Aileen Mehle i-a vândut pontul in legatura cu o scrisoare pe care actrita i-o trimisese prietenei sale, Carolyn. Este vorba de o misiva in care printesa Grace ii spunea celei care ii era prietena si care ii fusese domnisoara de onoare la nunta ca tine foarte mult la ea si ca nu ar mai putea fi fericita daca nu i-ar marturisi ca a avut o aventura cu sotul ei. Scrisoarea exprima sincere pareri de rau si cauta iertarea. Se pare ca aceasta confesiune a fost facuta pe când tatal lui Grace Kelly se afla pe patul de moarte, intr-un moment in care printesa de Monaco era complet tulburata.


In ceea ce priveste relatia extraconjugala cu Malcom Reybold, autoarea cartii spune ca aceasta a fost o greseala si ca Grace Kelly s-ar fi lasat sedusa intr-o perioada când era extrem de vulnerabila. In plus, scrisoarea primita de la printesa Grace a reprezentat inceputul declinului pentru Carolyn Reybold. Ea a confirmat ca printesa de Monaco i-a facut aceasta marturisire si spune ca a iertat-o pentru ce s-a intâmplat.

Exit mobile version