10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinIntimitate si mâncare buna

Intimitate si mâncare buna

Restaurantul Intim nu este nici pe departe un local de fite. Cu toate acestea, se bucura de prezenta, seara de seara, a clientilor fideli, care vin aici pentru mâncare buna si intimitate.


Nu cred ca sunt mai mult de zece mese in restaurantul Intim. Lumina difuza, mobilier simplu (as putea spune chiar invechit), câteva tablouri interesante pe pereti… cam la asta se reduce designul interior al localului. Cu toate acestea, cei care vin aici par sa nu se cramponeze de lipsa unor „retusuri“ in tendinte in ceea ce priveste amenajarea restaurantului. Pentru asa ceva (coltare si fotolii din piele, lampadare pretentioase etc.) se pot duce la cele mai recent deschise localuri din Craiova. La Intim, clientii vin pentru atmosfera linistitoare (muzica in surdina, meseni care stiu ca nu e cazul sa vorbeasca in gura mare despre ultimele lor „afaceri“) si pentru mâncarea buna, care mi-a fost recomandata de multi dintre cunoscutii mei.


Din meniul localului (care contine preparate pentru toate gusturile: din carne de pui, porc, vita, salate, paste si pizza), am incercat snitelul Fabiola, insotit de o garnitura de cartofi gratinati, dar am gustat si dintr-un rulou de porc, „asortat“ cu o portie de cartofi taranesti. Desi stilul nepretentios s-a regasit si in felul in care se „prezinta“ preparatul pe farfurie, n-am putut sa nu sustin ceea ce prietenii mei care frecventeaza localul mi-au spus: mâncarea este buna, personalul – atent, iar preturile sunt accesibile. Baia, destul de mica, este pastrata curata si dotata cu toate cele necesare.


Intim – Calificative


Calea Bucuresti, bloc N17


Calitatea preparatelor                         Gustoase


Comportamentul personalului                Atent


Atmosfera                                        Intima


Preturi                                            Acceptabile


Toaleta                                             Curata

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS