11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinRemedii impotriva durerilor de dinti

Remedii impotriva durerilor de dinti

Foarte multe persoane se plâng de dureri de dinti si foarte multe sufera din cauza danturii si a gingiilor foarte sensibile. Urmatoarele remedii impotriva durerilor de dinti, oferite de site-ul www.topfeminin.ro, sunt naturale si au efect garantat.


• Aplicati comprese pe obraz, in locul unde va doare, cu ceai din coada-soricelului, musetel, tataneasa sau aloe.


• Mestecati o frunza de coada-soricelului sau de patlagina, acestea opresc sângerarea foarte repede si au si efecte de calmare, antiinflamatoare si antibacteriene.


• Daca va dor dintii, dar si gingia diluati 15 picaturi de ulei de cuisoare la o lingura de ulei alimentar in care inmuiati un tampon de vata pe care il aplicati pe dinte si gingia din jur. Nu se foloseste nediluat si nici pentru o perioada indelungata, deoarece devine toxic, iar femeile insarcinate trebuie sa-l evite.


• Striviti un ardei iute si cu o pipeta luati zeama pe care o aplicati pe dintele care doare. Numai daca suportati ardeiul iute folositi metoda, deoarece va ustura la inceput, insa durerea se va atenua.


• Alt remediu este cel cu un catel de usturoi, cojit, care se pune timp de o ora pe dinte. Dupa, clatiti dintii si gingiile cu apa oxigenata diluata cu putina apa usor sarata.


• Daca aveti hemoragie la gingii, aplicati pe locul respectiv un pliculet de ceai negru sau de musetel, deja folosit, adica ud si rece, acestea având proprietati – ceaiul negru de oprire a hemoragiei, iar musetelul de antiinflamator si cicatrizant.


• Daca un dinte este sensibil folositi coaja de stejar pentru intarirea acestuia, prin prepararea unui ceai care trebuie tinut 30 de secunde in gura (se poate si inghiti) de trei – patru ori pe zi.


Insa trebuie sa aveti grija sa mâncati sanatos si sa consumati cât mai multe legume si fructe, care contin calciu si fibre, precum merele, morcovii, telina, care intensifica circulatia si curata suprafata dintilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS