13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinVedete in vacanta pe Riviera Franceza

Vedete in vacanta pe Riviera Franceza

Va suna cunoscut numele unor destinatii de vacanta precum St. Tropez sau Insula Capri? Ei bine, puteti fi convinsi ca exista motive bine intemeiate pentru care aceste locuri sunt atât de cautate. Unul dintre acestea este ca aici aleg vedetele sa-si petreaca vacantele. Cine si pe unde merge? Cititi in continuare.


George Clooney. Cea mai mare placere a actorului este ca intre doua filmari la Hollywood sa faca o escapada in Italia, unde detine o vila de noua milioane de doari pe malul Lacului Como. Cum isi petrece timpul? Se relaxeaza tolanit la soare si se lasa admirat de privirile fanelor sale. Din câte se pare, resedinta de vacanta a lui George Clooney este dotata cu o cada de marmura si, fiti atente, doamnelor, patul sex-simbolului are baldachin.


Cuplul Brangelina. Se zvoneste ca Brad Pitt si Angelina Jolie au de gând sa-si cumpere o casa in sudul Frantei, urmând ideea lui Johnny Depp. Se pare ca planul lor este sa scape de privirile indiscrete ale paparazzilor si de obiectivele aparatelor acestora de fotografiat si sa traiasca in tihna si intimitate, ca o familie obisnuita. Noi credem ca fiind atât de celebri si aratând atât de bine nu prea au nici o sansa de a avea liniste din punctul acesta de vedere.


Cindy Crawford si Helena Christensen. Va doriti sa va petreceti concediul la fel ca supermodelele? Mergeti la St. Tropez, acolo unde atât Cindy Crawford, cât si Helena Christensen si-au petrecut anul trecut vacanta de vara. Aceasta statiune de pe Riviera Franceza a devenit cel mai cautat loc de vacanta in jurul anului 1969, când primul val de milionari, vedete rock si modele a ajuns aici, si de atunci St. Tropez s-a mentinut in topul preferintelor.


Sir Elton John. Elton John are multe, multe case (cine nu ar avea daca ar fi in locul lui?), printre care si o vila in zona Domaine du Vinaigrier de pe Riviera Franceza. Se pare ca este o resedinta impresionanta si toti cei care au vazut-o au comparat-o cu un castel galben inconjurat de iarba, de cer albastru si de o mare si mai albastra. Mai mult decât atât, Elton John isi impodobeste vila cu flori superbe si cu opere de arta moderna. Oare vecina lui, Tina Turner, este impresioanata?


Michael Douglas si Catherine Zeta-Jones. Cei doi nu se abat nici ei de la regula: au achizitionat o casa de vacanta in Mallorca, insula asociata de mult timp cu prezenta artistilor si cântaretilor. De fapt, daca va aduceti bine aminte, cei doi au fost fotografiati prima oara ca si cuplu chiar in apropiere de aceasta vila situata in orasul Deia, cunoscut si ca „orasul artistilor“.


Puff Daddy. Ca de obicei, rapper-ului ii place sa se laude cu ceea ce are, si are cu ce. Lui Sean P. Diddy Combs ii place sa se plimbe cu iahtul in jurul statiunii St. Tropez si nu este singurul care are asemenea hobby-uri. Anul trecut, Beyonce si Jay-Z au facut o minicroaziera in jurul Insulelor Maldive, evident pe unul dintre cele mai scumpe modele de iahturi. Norocosii!


Claudia Schiffer. Fostul manechin este fericita posesoare a unei vile situate intr-un loc retras din orasul Camp de Mer din Mallorca. Când nu lucreaza pentru lansarea unei noi colectii de haine pentru bebelusi, Claudia Schiffer isi invata pe cei doi copii ai sai, Caspar si Clementine, sa inoate in Marea Mediterana, dându-le acestora indicatii de la bordul iahtului familiei. Ce ti-e si cu viata mamelor multimilionare in dolari….


Antonio Banderas. Actorul este, fara nici o indoiala, una dintre persoanele care s-au nascut pentru a trai pe Riviera Franceza. Sex-simbolul latin s-a nascut la Malaga, cel mai mare oras din regiunea Andaluzia. Când nu este pe platourile de filmare, Banderas isi petrece zilele si noptile alaturi de sotia sa, Melanie Griffith la cea de-a doua resedinta a cuplului in Marbella, unde s-a nascut fiica lor, Stella del Carmen.


Elizabeth Hurley. Actrita si sotul sau, Arun Nayar, prefera insula Capri. La fel ca si Porto Cervo si Saint Tropez, aceasta insula este una dintre destinatiile preferate ale celebritatilor. Cine isi permite vine pe insula cu barca, iar anul trecut Liz Hurley si cel care pe atunci ii era doar logodnic au fost vazuti la bordul a doua nave legendare Kennedy (o ambarcatiune extrem de impunatoare). Este clar, Liz Hurley nu se multumeste cu jumatati de masura.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS