12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinCe vor barbatii ca femeile sa stie

Ce vor barbatii ca femeile sa stie

Exista extrem de multe stereotipuri referitoare la barbati, chiar prea multe, ar putea crede acestia. Femeile spun ca barbatii sunt interesati doar de femei cu trup de nimfe si ca nu le place sa-si arate sentimentele si vulnerabilitatile. Reprezentantii sexului tare neaga cu vehementa aceste „acuzatii“ si cer dreptul la replica.


Iata care sunt lucrurile pe care barbatii vor ca femeile sa le stie, indicii venite chiar din partea domnilor.


1. Pentru domni, saruturile si romantismul inseamna la fel de mult ca si sexul.


Barbatii sunt de parere ca sexul trebuie sa aiba o baza emotionala, totusi acestia nu neaga ca un burlac convins si neimplicat intr-o relatie prefera sexul, si nu romantismul. Insa când vine vorba de o relatie stabila, vor ca usile dormitorului sa fie deschise de romantism, saruturi, imbratisari si iubire. In ciuda ideii preconcepute ca dupa sex domnii prefera sa se odihneasca, tot mai multi barbati sustin ca mai degraba ar sta imbratisati cu partenerele lor, iar unora chiar le place ca femeia de lânga ei sa le citeasca sau sa le faca masaj (fiind mai mult decât dispusi sa intoarca favorul).


 


Hollywood-ul si industria modei impun o anumita presiune asupra femeilor, facându-le sa creada ca trebuie sa aiba un abdomen perfect plat si sa arate ca manechinele de pe podiumurile de prezentare. Barbatii insa spun ca apreciaza femeile adevarate, cu tot cu micile lor imperfectiuni si, chiar daca au celulita, declarând cu tarie ca nu este nevoie ca partenerele lor sa aiba dimensiunile 90-60-90 ca sa le iubeasca. Mai mult decât atât, personalitatea conteaza: caldura sufleteasca este mai importanta decât decolteul, sustin domnii.


3. Domnii apreciaza gesturile atente.


Barbatii sunt fericiti când partenerele gatesc pentru ei sau când le cumpara ceva de care au nevoie fara a-i intreba in aceasta privinta. Barbatiii spun ca acest lucru nu inseamna ca vor ca partenerele lor sa nu faca altceva decât sa aiba grija de gospodarie si de ei, ci doar ca, din când in când, se bucura sa fie luati prin surprindere cu o cina pregatita special pentru ei, cu un cadou facut de mâna partenerei sau cu un gest atent.


4. Barbatilor le place sa fie admirati.


Ei stiu ca nu sunt perfecti, insa simt nevoia ca femeile sa ii minta frumos, sa le spuna ca sunt perfecti sau cel putin sa incerce sa scoata mai des in evidenta lucrurile pe care le fac bine. De exemplu, daca partenerul dumneavoastra se pricepe la treburile gospodaresti, rugati-l sa repare ceva prin casa si apoi laudati-l pentru ce a facut. Daca are talent la scris, rugati-l sa va compuna scrisori de dragoste, apoi spuneti-i cât de multa placere va fac cuvintele lui. Barbatii vor ca partenerele lor sa le caute punctele forte si sa le aduca laude pentru acestea – cu cât mai des, cu atât mai bine. Domnii spun ca nimic nu este mai atragator decât o femeie care observa lucrurile marunte facute cu dragoste.


5. Reprezentantii sexului puternic apreciaza când femeia de lânga ei contribuie financiar.


Barbatilor le place sa rasfete femeile, dar asteapta sa fie si ei rasfatati la rândul lor. Distribuiti in mod echitabil „povara“ pecuniara din cadrul relatiei si fiti atenta in privinta posibilitatile financiare ale partenerului, fiind rezonabila in legatura cu ce isi poate si ce nu isi poate permite. Nu va asteptati ca iubitul dumneavoastra sa cheltuie sume exorbitante pentru o seara petrecuta la restaurant daca stiti ca venitul acestuia nu depaseste limitele normalitatii. In plus, daca este nevoie, nu ezitati sa contribuiti si dumneavoastra la nota de plata.


6. Amabilitatea cu rudele – o bila alba.


Barbatii apreciaza, de asemenea, si când femeile fac eforturi pentru a se intelege bine cu rudele lor. Ţineti minte, doamnelor, ca daca in familia iubitului dumneavoastra exista o persoana enervanta, mai mult ca sigur partenerul dumneavoastra este macinat de aceeasi frustrare si antipatie ca si dumneavoastra, posibil la un nivel chiar mai mare. Dar, cum bine stiti, sângele apa nu se face, putina rabdare va poate aduce numai beneficii. Aduceti desertul atunci când are loc o reuniune de familie, trimiteti un bilet de multumire dupa ce ati fost in vizita sau vorbiti macar o data pe saptamâna cu mama iubitului dumneavoastra. Eventual il puteti intreba cum prefera sa aratati ca va pasa.


7. Barbatilor nu le place sa fie contrazisi.


Poate suna ca un jargon psihologic, insa barbatilor le face placere sa vorbeasca despre sentimentele lor si vor ca partenerele lor sa fie receptive la aceste marturisiri, pentru ca astfel se simt intelesi. Domnilor le place sa vorbeasca despre serviciu, despre felul in care interactioneaza cu colegii si despre sport. Oferiti-le un moment de glorie. Si daca sunt intr-o stare „creatoare“ si va prezinta idei geniale legate de serviciu, fac acest lucru sa primeasca laude. Asa ca laudati-i! De exemplu, unii barbati considera ca se simt bine când femeia de lânga ei le cere sa explice tacticile si strategiile unui meci de fotbal.


8. Domnii vor sa fie incurajati sa riste si au nevoie sa fie sutinuti când au esecuri.


Daca partenerul dumneavoastra are sanse sa fie avansat in cariera, fiti sigure ca isi doreste sustinerea si incurajarea dumneavoastra.


Sporiti-i increderea in el enumerându-i motivele pentru care ar trebui sa incerce sa obtina promovarea. In plus, barbatii nu vor ca dumneavoastra sa le schimbati obiceiurile nesanatoase: spun ca sunt perfect constienti de ceea ce le face rau. Insa puteti sugera discret cai de combatere sau de modificare a acestor obiceiuri enervante.


9. Barbatii pot avea relatii de prietenie cu alte femei.


Nu presupuneti ca partenerul dumneavoastra are ceva de ascuns doar pentru ca vrea sa petreaca o ora la tenis sau câteva ore la biliard. Prietenele (a se citi amicele) sunt un ingredient necesar in viata multora dintre barbati si e posibil ca un barbat sa aiba multe prietene apropiate datorita mediului in care lucreaza. Daca sunteti ingrijorata ca o astfel de relatie s-ar putea transforma in ceva mai serios, vorbiti-i deschis despre ceea ce va preocupa, insa nu il acuzati ca ar fi calcat strâmb.


10. Domnii sustin ca barbatii nu sunt chiar atât de diferiti fata de femei.


Poate ca in prezent se face mult tam-tam in legatura cu existenta acestor diferente, insa barbatii au aceleasi nevoi emotionale ca si femeile, numai ca si le exprima in alt mod. Fiti sigure ca barbatii care sustin ca nu au nevoie de afectiune mint. Pentru a mentine legaturi emotionale strânse in cadrul relatiei, intrebati-va partenerul ce ati putea face pentru ca el sa se simta si mai iubit si fiti sigura ca dragostea lui pentru dumneavoastra va fi si mai mare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS