5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinUn calculator drept martisor

Un calculator drept martisor

Extragerea din aceasta luna la TOMBOLA ABONATILOR, desfasurata pe 8 martie, si-a desemnat marele câstigator in persoana domnului Tanciu Florian (foto), de 44 de ani, de profesie inginer, din Craiova.


Premiul cel mare – un calculator AMD Sempron – este cu siguranta cel mai frumos martisor primit de mezina familiei, de noua ani. „Noi avem un calculator. Premiul acesta este insa binevenit, intrucât acum nu ne vom mai bate pe cel vechi. I-l voi oferi fetitei mele, cadou de martisor“, a afirmat câstigatorul.


Domnul Tanciu este un cititor fidel al Gazetei de Sud, fiind abonat inca de la infiintarea ziarului. El ne-a declarat ca nu a câstigat niciodata un astfel de premiu si tocmai de aceea nu se considera o persoana norocoasa, dar se bucura ca Gazeta de Sud i-a demonstrat contrariul.


Regulament „Tombola Abonatilor“


In fiecare luna, abonatii prin sistemul de distributie propriu al GAZETEI de SUD sunt inscrisi automat la Tombola Abonatilor. Cititorii care se aboneaza prin Posta Româna sau Rodipet trebuie sa trimita dovada platii abonamentului pe adresa redactiei. Pentru o transparenta sporita, tragerile la sorti vor avea loc in a doua joi a fiecarei luni, la ora 14.00, la biroul de publicitate situat in Craiova, vizavi de Banca Tiriac si cinematograful Modern. Oricine poate asista la tragerile la sorti interactive.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS