17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Scurte stiri

Uniforme parfumate pentru politisti


Politistii din statul Gujarat din vestul Indiei vor purta in curând uniforme impregnate cu parfum de flori si citrice pentru a-si imbunatati imaginea, informeaza site-ul abc.net.au. Somesh Singh, designer din cadrul Institutului National de Design, este cel care a creat noile uniforme la cererea guvernului. „Cei mai multi politisti ies sifonati si transpirati dupa orice incursiune la locul faptei. Cu siguranta nu sunt cele mai indragite persoane si nu isi doreste nimeni sa ii intâlneasca, dar daca miros bine, a proaspat, oamenii ii vor aborda mai cu incredere“, a declarat designerul. Uniformele vor fi introduse in câteva luni si nu numai ca vor mirosi frumos, ci vor avea si elemente reflectorizante, astfel incât cei 300.000 de politisti ai statului Gujarat sa poata fi localizati cu usurinta. Uniformele isi vor pastra parfumul chiar si dupa spalare, pentru ca mireasma este incorporata in bumbac in timpul procesarii materialului.


Website de 8,5 milioane de lire administrat de un adolescent


Un adolescent din Marea Britanie a refuzat suma de 8,5 milioane de lire sterline care i-a fost propusa in schimbul site-ului web pe care il detine, informeaza site-ul thesun.co.uk. Nick Coates are doar 17 ani si administreaza Sharpenews, primul site de stiri destinat tinerilor, care in ultimele 18 luni a fost vizitat de 89 de milioane de ori si care aduce in fiecare luna 2.500 de lire sterline din publicitate. Mai multe companii IT i-au facut oferte generoase tânarului, insa el sustine ca nu are nevoie de banii acestia. „Partea mea ar fi de patru milioane de lire, dar deocamdata nu sunt interesat sa vând“, a spus Nick Coates. Site-ul, care a fost creat pe când adolescentul avea 12 ani, a primit diverse premii fiind chiar desemnat website-ul anului. In prezent, 70 de voluntari din intreaga lume lucreaza pentru mentinerea paginii web.


Tori Spelling a nascut un baietel


Actrita Tori Spelling a nascut marti un baietel, a anuntat purtatorul de cuvânt al fostei vedete a serialului „Beverly Hills, 90210“. Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, actrita si sotul acesteia, actorul Dean McDermott, i-au pus numele fiului lor, nascut intr-un spital din Los Angeles, Liam Aaron McDermott, a precizat sursa citata. Acesta este primul copil al lui Tori Spelling si al doilea pentru McDermott, care mai are un copil dintr-un mariaj precedent.


Roman Abramovici a divortat


Roman Abramovici, proprietarul clubului de fotbal londonez Chelsea, si sotia sa Irina au divortat, a anuntat marti un purtator de cuvânt al multimiliardarului rus citat de site-ul Yahoo!News.


„Cuplul a divortat in Rusia in baza unei decizii luate in comun. Cei doi au cazut de acord in legatura cu termenii divortului, in special in ceea ce priveste custodia copiilor si suma de bani pe care urmeaza sa o primeasca Irina“, a spus purtatorul de cuvânt, John Mann. „Interesele lui Abramovici, in special cele legate de clubul de fotbal Chelsea, nu vor fi afectate de aceste proceduri“, a mai spus Mann. Saptamâna trecuta, revista Forbes l-a clasat pe magnatul rus pe locul 16 in topul celor mai bogate personalitati din lume, fiind detinatorul unei averi estimate la 18,7 miliarde de dolari.


Drew Barrymore isi aminteste primul sarut


Drew Barrymore isi aduce amintinte cu placere de prima experienta amoroasa si de primul sarut, care s-a intâmplat pe când avea doar 11 ani. Potrivit site-ului pipole.net, primul iubit al cântaretei a fost Breckin Meyer, actor amator si director al unei scoli. „O sa imi aduc aminte toata viata de primul sarut. A fost o experienta frumoasa“, a marturisit actrita, de 32 de ani, proaspat despartita de Fabrizio Moretti, tobosarul trupei Strokes.


Victoria Beckham viseaza sa adopte o fetita


Victoria Beckham, fosta membra a formatiei Spice Girls, si-ar doi sa adopte o fetita. Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, casatorita cu fotbalistul englez David Beckham, Victoria este deja mama a trei baieti. „Spera sa aiba o fetita. Isi doreste foarte mult acest lucru pentru a o imbraca la moda, pentru a se juca cu ea si pentru a mai aduce in familie un membru feminin. In ultima perioada, Victoria a petrecut mult timp alaturi de Katie Holmes si de fetita acesteia, ceea ce a facut-o sa viseze mult“, a declarat o sursa pentru Daily Star. Cu toate acestea, un purtator de cuvânt al familiei Beckham a precizat ca este vorba doar de simple zvonuri: „Victoria si David respecta persoanele care adopta, insa sunt fericiti cu familia lor actuala“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS