24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinInvingeti celulita fara bisturiu

Invingeti celulita fara bisturiu

O data cu venirea primaverii, multe femei incep sa se preocupe de aspectul pielii lor. Obiectivul numarul unu este acela de a elimina „inesteticele“ kilograme in plus.


Una dintre problemele cu care se confrunta multe dintre reprezentantele sexului frumos este celulita, impotriva careia nu se pot face miracole. Asa cum se stie, sunt multe cauze care duc la formarea acesteia, incepând de la proastele obisnuinte alimentare, pâna la lipsa exercitiilor fizice, proasta circulatie a sângelui si drenajul limfatic neeficient.


Biologul rus Joanna Hakimova a pus bazele unei tehnici de „sculptare“ a corpului fara liposuctie sau interventii chirurgicale, combinând vechile cunostinte tibetane pe care le-a studiat in profunzime cu cele mai moderne aparate de stimulare. Aceasta tehnica s-a dovedit a fi eficienta pentru a scapa de kilogramele nedorite doar in anumite parti ale corpului, evitând pierderea grasimii in celelalte zone. Primele ameliorari pot fi vizibile dupa doar câteva sedinte, insa pentru obtinerea unor rezultate optime sunt necesare intre 15 si 20 de sedinte.


Masajul tibetan Garschan


Metoda Joannei, licentiata in biologie la Universitatea din Moscova, permite activarea circulatiei periferice atât a sângelui, cât si a limfei, favorizând astfel hranirea muschilor si a pielii. Cu ajutorul masajului Garschan, care este un masaj tibetan efectuat fara uleiuri sau creme, doar cu ajutorul unor manusi de bumbac, si care este cunoscut ca fiind unul dintre cele mai vechi tratamente pentru mentinerea frumusetii, se dizolva nodulii de grasime, se amelioreaza metabolismul celular si se tonifica tesuturile. Ulterior, pentru zonele unde se doreste in mod special eliminarea grasimii este folosit un mic aparat electronic numit „Denas“, care permite individualizarea punctelor biologice active pe care le revitalizeaza. Tehnica se bazeaza pe un fel de reflexoterapie care exploateaza canalele energetice. Tratamentul este recomandat tuturor doamnelor ce au probleme cu celulita sau cu grasimea in exces si care vor sa-si amelioreze situatia fara a recurge la bisturiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS