3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Evolutia unor proiecte colective pare sa incetineasca din cauza unor blocaje de comunicare. Ar trebui sa rezolvati diferendele de opinie, ca sa nu ratati planurile la care colaborati din cauza unor dispute inutile.


Taur


Munciti mult pentru a va crea o imagine ireprosabila la serviciu. Intrati in contact cu reprezentantii unor institutii, persoane cu functie sau cu superiori importanti, si faceti tot posibilul sa raspundeti prezent la orice solicitare. Primiti vesti despre rezultatele eforturilor depuse pâna acum.


Gemeni


Relatia cu superiorii, parintii sau profesorii este apasatoare, pentru ca acestia va obliga sa acceptati reguli stricte, cu care nu sunteti de acord. Libertatea de miscare sau de decizie va este ingradita din cauza interventiei celor care va controleaza sau va ghideaza activitatea.


Rac


Fiti atent cu cine faceti echipa astazi, pentru ca atrageti numai persoane pesimiste, care se opun ideilor dumneavoastra. Stati departe pe colegii care nu fac decât sa critice si sa intoarca pe toate fetele ceea ce spuneti, pentru ca acestia vor fi un adevarat chin astazi.


Leu


Dragostea va face curajos, sunteti in stare de orice in numele iubirii. Sunteti motivat sa faceti un pas in fata si sa-i aratati celui drag ce simtiti si ce intentii aveti, de aceea orice initiativa cu impact sentimental este favorizata. Se simte un aer proaspat, ce va face amândurora placere.


Fecioara


Emotivitatea creste in fata unui colaborator cu o personalitate dominatoare. Daca v-ati controla mai bine emotiile, teama, nesiguranta, indoiala, v-ati da seama ca acea persoana nu e chiar atât de grozava pe cât vi se pare. Aveti atuurile dumneavoastra, dar sunteti inhibat.


Balanta


Puteti avea succes in afaceri sau in actiuni cu impact financiar. Posibil sa faceti o investitie importanta, de care veti fi foarte mândru. Puteti incheia o tranzactie excelenta sau aflati vesti despre o marire salariala.


Scorpion


Ceea ce asteptati cu atâta speranta nu mai este posibil sau nu se va materializa chiar asa cum doriti acum. Va veti multumi cu mai putin, mai scadeti din pretentii, dar macar nu veti pierde totul.


Sagetator


O zi cu oscilatii de dispozitie: treceti de la tristete la bucurie, pentru ca nimic din ceea ce incepe rau nu se va termina la fel. Chiar daca nu mai sperati ca soarele va rasari pe strada dumneavoastra, veti avea o mare surpriza! Va rasari si mai stralucitor decât ati fi crezut.


Capricorn


Prietenia si dragostea sunt cele mai importante comori din viata dumneavoastra. Va dedicati energia si timpul celor dragi dumneavoastra, oferind afectiune. O prietenie se poate transforma in iubire pe neasteptate, iar partenerul se dovedeste cel mai bun prieten.


Varsator


Se anunta schimbari benefice in cariera dumneavoastra, dar acestea depind si de energia pe care o veti investi in planuri. Poate se iveste sansa unui nou job, a unei colaborari, sau decideti ca este timpul pentru o schimbare de atitudine la serviciu sau in modul dumneavoastra de a lucra.


Pesti


Calatoriile sunt motiv de cheltuiala in plus, deci, daca plecati la drum, fiti sigur ca aveti suficiente rezerve in portofel. Exista sansa sa intrati in posesia unei sume de bani trimise de departe, de exemplu prin transfer bancar sau prin posta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS