Acasă Magazin „Telenovelistii“ omagiaza femeia

„Telenovelistii“ omagiaza femeia

Fie ca interpreteaza scene deocheate sau simple povesti de viata, mamele sunt numai ochi si urechi la ceea ce fac fiii lor. Nu le rateaza nici o aparitie in serial si sunt cele mai fidele telespectatoare ale productiilor Acasa TV.


Alexandru Papadopol, Adrian Stefan, Razvan Fodor si Alexandru Secareanu s-au pregatit intens pentru ziua de 8 Martie, când si-au rasfatat cu flori si cadouri femeile importante din viata lor – mamele. Vedetele le-au oferit si fanelor un martisor aparte, constând in dezvaluiri inedite despre o alta parte a vietii lor particulare: relatia speciala pe care o au cu mamele lor.


Daca pe Razvan Fodor nu l-a certat niciodata mama si i-a luat mereu apararea, cu Papi, Alexandru Papadopol, nu s-a intâmplat acelasi lucru. Actorul a povestit in interviul din Acasa Magazin: „Ma duceam sa joc fotbal, iar pe mama o minteam ca ma duc la cercul de fizica si ii spuneam ca sunt si cel mai bun. Mare i-a fost mirarea atunci când s-a dus la scoala si m-a gasit corigent la fizica, iar profesoara i-a spus ca nici macar pe la ore nu treceam, dar sa mai fiu si olimpic!“


Indiferent daca mai comenteaza unele secvente sau nu, un lucru e cert: mamele lor nu pierd nici un episod din productiile in care joaca baietii lor. Iar la capitolul „comentarii“, pâna acum cel mai vizat a fost Alexandru Secareanu, care a marturisit ca scenele de dragoste pe care le-a jucat au fost indelung comentate: „Sunt scenele pe care le-a vazut toata familia, inclusiv bunicii. Cu totii au facut glume pe seama mea“.


Pusi sa faca un exercitiu de imaginatie, cei patru actori din telenovela „Daria, iubirea mea“ au povestit cum si-ar petrece ziua daca ar fi femei, iar parerile au fost impartite. Daca tot ce inseamna intretinere intr-un centru de infrumusetare l-ar plictisi pe Papi, când vine vorba de cumparaturi se schimba datele problemei: „Cred ca as face shopping si as bea Martini cu prietenele“. La polul opus este Alexandru Secareanu, care recunoaste ca si-ar pierde timpul, daca ar fi femeie, printre cosmetice, la coafor, masaj si solar. Iar undeva la mijloc sunt Adrian Stefan, care se vede o femeie „foarte frumoasa si apetisanta, care ar sta la plaja ca sa innebuneasca toti barbatii“, si Razvan Fodor care ar fi curios sa descopere placerea shopping-ului din perspectiva unei femei.


Cât despre casnicie… recent casatoriti sau departe de ei orice gând de acest fel pentru moment, baietii au raspuns la unison: toti patru cred cu tarie in aceasta institutie.

Exit mobile version