Acasă Magazin HOROSCOP

HOROSCOP

Berbec


Ocupati-va de orice probleme legale exista sau initiati noi proiecte la inceputul saptamânii. O abordare proactiva in toate aspectele vietii va poate ajuta sa progresati serios acum. Pe joi si vineri, universul va cere sa cititi printre rânduri si sa mergeti mai departe de aparente. Putina contemplatie de unul singur s-ar putea dovedi utila; priviti in dumneavoastra si descoperiti sursa starii dumneavoastra psihice actuale. In week-end, sunteti plin de energie, iar a va face noi cunostinte e o idee minunata. S-ar putea sa va faceti astfel o legatura importanta.


Taur


Universul v-ar putea oferi ceva ce va zguduie rutina la inceputul saptamânii, iar daca nu, poate va gânditi sa faceti singur un pas in aceasta directie. Mergeti intr-un loc nou; gasiti o noua perspectiva. Va simtiti neobisnuit de vulnerabil sau de plin de toane joi si vineri, si este important sa identificati precis sursa acestei sensibilitati sau emotii. Faceti si o activitate fizica; va va ajuta sa mai scapati de stres si sa va mai stabilizati. Mergeti pe jos pâna la serviciu sau practicati un sport. In week-end, va e usor sa faceti ce vreti din oricine, asa ca alegeti cu grija persoana pe care va exercitati farmecul.


 Gemeni


Doua capete sunt mai bune decât unul singur la inceputul saptamânii – alegeti-va un partener, un prieten sau un colaborator si implicati-l in ceea ce incercati sa realizati. Daca va si amuzati in timp ce mergeti mai departe, e si mai bine. Cam pe joi sau vineri, fiti atent la ce va transmite trupul dumneavoastra. E important sa va ocupati de sanatatea dumneavoastra, iar corpul va trimite semnale in acest sens. Se pare ca week-end-ul va fi agitat, cu accent pe relatii. O legatura poate fi aprofundata mult mai mult daca sunteti dispus sa faceti asta.


Rac


Caminul ar putea sa nu fie oaza de liniste pe care ati dori-o la inceputul saptamânii. Poate ca o relatie are nevoie de atentie, sau poate ca e vorba doar de treburi casnice… Orice ar fi, o atitudine activa e mai buna decât una pasiva. Cam pe joi sau vineri, adoptati o atitudine de expectativa. Consultati mai degraba un mentor, de la munca sau din plan personal, inainte de a lua o decizie. In week-end, instinctul de a va ocupa de ceilalti va domina, dar trebuie sa aveti grija si de propria persoana. Gasiti-va putin timp pentru dumneavoastra insiva.


Leu


Sa va impartasiti sentimentele se dovedeste a fi o idee buna la inceputul saptamânii, mai ales pe cele amoroase. Riscati putin – la urma urmei, de ce nu? Raspunsurile au toate sansele sa va incânte. Pe joi si vineri, familia si prietenii sunt planuri bine aspectate si ar trebui sa fie prioritare. Faceti un efort sa mai iesiti din dumneavoastra si sa vedeti lucrurile si altfel – probabil ca sunteti cam blocat in propriile idei in ultima vreme. In week-end, sunteti placut si cu chef de distractie; probabil veti face multe lucruri spontan. Celor din jurul dumneavoastra le place la nebunie acest lucru, ca si generozitatea si exuberanta dumneavoastra!


Fecioara


Sunteti indecis? La inceputul saptamânii, chiar si cele mai simple decizii sunt dificil de luat. Universul va sugereaza sa reveniti cu picioarele pe pamânt si sa va analizati putin credintele si valorile. Pe joi sau vineri, cineva va pune la incercare ideile. Reactia dumneavoastra demna de un arc-reflex ar putea fi una emotionala, dar o analiza logica a situatiei ar fi indicata in acest caz. Abia atunci puteti formula un raspuns adecvat. In week-end, e cazul sa va relaxati putin. Faceti-va planuri in consecinta, implicând cât mai multa distractie.


Balanta


Sunteti in forma maxima la inceputul saptamânii, multivalent la serviciu si ocupându-va de probleme personale cu toata atentia. Distractia si flirtul isi au si ele locul lor. Pe joi si vineri, acordati prioritate serviciului. Schimbarile se simt in aer, in acest plan, si nu vreti sa fiti prins pe picior gresit, nu? Reactionati, mai degraba decât sa asteptati sa vedeti ce se intâmpla. In week-end, sunteti in egala masura axat pe minte si pe inima, pe gânduri si sentimente. O combinatie excelenta.


Scorpion


Sunteti pierdut in propriile gânduri la inceputul saptamânii. Desi ati prefera sa fiti singur, e bine sa vorbiti cu un prieten. Asteptati-va la schimbari majore ale starii de spirit joi si vineri; sunteti incitant, aproape incendiar! Vi se acorda extrem de multa atentie. In week-end, totusi, ar fi bine sa va linistiti putin si sa va gânditi cu seriozitate la ce se intâmpla. Ghidati-va dupa propria filosofie.


Sagetator


Sunteti in mod deosebit iubit la inceputul saptamânii, mai mult chiar decât de obicei. Fie ca e vorba de indrazneala dumneavoastra, fie de intuitia asupra necesitatilor celorlalti, fie de cunostintele pe care le impartasiti cu generozitate, pur si simplu atrageti. Bucurati-va de energiile pozitive, pentru ca pe joi si vineri va asteapta câteva schimbari de toane. Care e sursa? Aflati si ocupati-va putin de propria persoana. Ridicati-va moralul in asteptarea unui week-end placut. Spiritul de aventura si faptul ca sunteti dispus sa incercati aproape orice va ofera o surpriza extrem de placuta.


Capricorn


Toate eforturile dumneavoastra nu va multumesc la inceputul saptamânii, dar nu va sta in fire sa renuntati. Timpul este vital, iar aceasta este probabil doar o intârziere. Pâna pe joi si vineri, s-ar putea sa percepeti ceva ce v-a scapat, iar putina introspectie duce la mai multa putere personala. Organizati-va – in plan profesional si nu numai. In week-end, cineva care crede ca sunteti mereu pur practic va avea o surpriza placuta, luând contact cu o fateta a idealismului dumneavoastra.


Varsator


Nu sunteti genul care sa lase trecutul sau parerile diferite sa stea in calea unui lucru bun. La inceputul saptamânii, va puteti face un prieten sau intari o legatura de serviciu cu cineva complet diferit de dumneavoastra.
Adaptati-va ritmul si gasiti un teritoriu comun. E vital mai ales joi si vineri. Fie ca este vorba de munca, de dragoste sau de alt plan, cautati echilibrul dintre ritmul prea lent si cel prea rapid.
Va distrati in week-end intr-un grup de oameni, mai ales unul in care exista aceleasi idei sau care au acelasi scop.
Inconjurati-va de oameni care gândesc ca dumneavoastra.


Pesti


Desi la inceputul saptamânii e greu sa luati o decizie, cântariti cu grija argumentele pro si contra, apoi decideti ce pasi trebuie facuti. Altfel, veti ramâne in suspensie sau va trebui sa va descurcati cu deciziile pe care vrea sa le ia altcineva.
Pe joi si vineri, emotiile va domina. Petreceti-va timpul in compania celor dragi si faceti ceva care sa va ajute sa va limpeziti mintea. Desi week-end-ul v-ar putea aduce o noua perspectiva si parere, totul depinde de cum anume o folositi.
Puneti intrebari pentru a afla ce anume duce la concluziile care apar si nu le impuneti pe ale dumneavoastra cu forta.

Exit mobile version