10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Scurte stiri

Submarine – un pestisor dresat


Un barbat din China cauta o noua locuinta pentru pestele sau, un crap, care este, din câte se pare, „dresat“. Dupa cum informeaza site-ul ananova.com, crapul se numeste Submarine si isi cunoaste numele, el venind de fiecare data când este strigat de stapânul sau. Fang Peng detine un helesteu si timp de sase ani intreaga familie s-a intrecut in a-l invata pe pestisor diferite trucuri. „Submarine este un peste foarte destept. El nu ia niciodata momeala din ac“, a povestit stapânul pestelui. In plus, Submarine si-a dezvoltat capacitatea de a intelege limbajul uman de la tatal sau, care isi petrecea in fiecare zi patru ore in compania pestelui. „Tata punea o bucata de pâine pe marginea bazinului si il chema. Când isi auzea numele, Submarine iesea imediat la suprafata si isi lua mâncarea“, a mai spus Fang. Acum insa, chinezul trebuie sa ii gaseasca pestelui o casa noua, pentru ca traseul râului care trecea prin helesteul lui a fost deviat pentru irigatii.


„Papusa Barbie“, legitimata intr-un supermarket


O femeie de 46 de ani din Cambridgeshire a fost rugata sa prezinte actul de identitate atunci când a vrut sa cumpere patru sticle de vin dintr-un supermarket. Potrivit site-ului ananova.com, Sarah Burge, mama a trei copii, a fost nevoita sa ii arate permisul de conducere casierei de la supermarket pentru a putea cumpara patru sticle de vin. Femeia a cheltuit de-a lungul timpul 180.000 de lire pe operatii estetice, iar din acest motiv toata lumea o considera o varianta reala a cunoscutei „Papusi Barbie“. „Casiera, care avea cu aproximativ opt ani mai mult decât mine, mi-a cerut sa ma legitimez, altfel nu voi putea cumpara alcool. M-am uitat la ea si i-am spus ca am 46 de ani, dar nu m-a crezut si am fost nevoita sa-i arat permisul de conducere. Când a vazut ce vârsta am, casiera a fost foarte politicoasa, si-a cerut scuze pentru incidentul creat si a spus ca ea nu si-a facut decât datoria. Obligatia ei este sa ceara actul de identitate tuturor persoanelor care par a fi mai tinere de 21 de ani si care vor sa cumpere alcool“, a povestit femeia.


Vesta lui James Bond, vânduta la licitatie


O vesta dintr-un smoking care i-a apartinut celebrului James Bond in filmul „Thunderball“ din 1965 a fost vânduta pentru 48.000 de euro in cadrul unei licitatii organizate la Londra. Potrivit site-ului 7sur7.be, vesta a fost purtata de Sean Connery, considerat de multi admiratori ai filmului drept unicul James Bond. „Thunderball“, al treilea film din seria James Bond, a fost recompensat si cu un premiu Oscar.


Pamela Anderson si Tommy Lee – o iubire eterna


Voluptuoasa actrita Pamela Anderson a declarat recent ca il va iubi intotdeauna pe fostul sau sot, Tommy Lee. Fosta vedeta din Baywatch, care s-a casatorit cu controversatul rocker in 1995, dupa doar 96 de ore de la prima lor intâlnire, a recunoscut ca intre ea si fostul sau sot va exista mereu o relatie speciala, si asta mai ales datorita celor doi copii, Brandon si Dylan.


Pam a explicat ca din aceasta cauza are multe probleme in viata sa sentimentala: „Pentru amândoi este dificil sa lasam alte persoane sa intre in viata noastra. Sunt probleme mari, insa eu il ador, iar copiii mei au nevoie de un tata“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS