17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Trecerea lenta a timpului genereaza o stare de teama sau nesiguranta, greu de controlat. Poate ati sperat ca azi sa ajungeti la anumite rezultate, pentru care ati muncit mult si, când vedeti ca inca aveti de muncit, va cam pierdeti interesul. Nici cu banii nu stati foarte bine, pentru ca trebuie sa luati decizii foarte atente cu privire la resursele financiare. Nu va intindeti mai mult decât va este plapuma!


 


Taur


Sansa de a relua o relatie de demult, pe care, din diverse motive, ati abandonat-o, creste, deci aruncati o privire inapoi sa va redescoperiti prietenii sau iubirile de odinioara. Ati putea lua legatura cu o persoana de care va leaga amintiri puternice, cum ar fi un fost coleg de scoala sau de serviciu, de care nu mai stiati nimic.


Gemeni


Va apucati serios de treaba intr-o activitate care, mai devreme sau mai târziu, va va oferi satisfactii materiale. Initiativele proprii din aceasta zi duc la câstiguri semnificative sau la decizii legate de bani. Fiti pe faza la orice propunere – de colaborare, de serviciu, de asociere – pentru ca poate fi de bun augur.


Rac


Atmosfera de la serviciu este apasatoare, poate din cauza prezentei unui superior care tensioneaza relatia cu ceilalti. Se impune deasupra tuturor cu autoritate si prestanta si va simtiti intimidat de functia sa. Preferati sa va vedeti de munca, docil si retras, decât sa atrageti cumva atentia asupra dumneavoastra.


Leu


Vestea sau solutia pe care o tot asteptati de ceva vreme intârzie sa apara, ceea ce genereaza o stare de nemultumire care vi se citeste pe chip de la o posta. Ceva nu merge in afacerile dumneavoastra, nici situatia financiara nu va satisface, de aceea abordati o atitudine rigida, suspicioasa, rece. Greu va reusi cineva sa va convinga ca exista rezolvari la problemele dumneavoastra. V-ati saturat de promisiuni, vreti fapte!


Fecioara


Ati ajuns la capatul unei actiuni la care ati muncit mult, impreuna cu un partener de lucru. Fiecare
si-a adus contributia in felul sau si acum puteti trage concluzia care sa va ajute sa finalizati ultimele detalii. Ati invatat ceva din aceasta situatie, veti sti altadata sa ajungeti mai usor la rezultatele finale, depasind cu succes etapele intermediare in care ati tatonat terenul.


Balanta


Visele dumneavoastra cresc in intensitate, nerabdarea sporeste, pentru ca va apropiati de apogeul unei actiuni care va entuziasmeaza. Perspectivele se contureaza din ce in ce mai aproape in fata dumneavoastra si trageti tare, deoarece vreti sa ajungeti mai repede la ce v-ati propus. Totusi, incercati sa nu va grabiti, sa nu sariti peste unele etape, cu gândul la implinirea acestui vis. El va deveni realitate, dar graba nu ajuta la nimic…


Scorpion


Abordati o atitudine distanta si indiferenta fata de lumea din jur, mai ales fata de tot ce este legat de bani. Nu va preocupa banii, fie ca-i aveti, fie ca nu, pentru ca nu vreti sa va mai gânditi, macar azi, la cheltuieli si venituri. Daca sunt – bine, va folositi de ele, dar daca rezervele sunt sarace, nu are rost sa va stresati verificând permanent nivelul contului…


Sagetator


Va aflati in compania unei persoane deosebite, cu functie, cu faima, sau care detine un rol important in atingerea unui tel profesional. Un superior, un profesor, un mentor sau un parinte este acolo pentru a va oferi ideea mult cautata, informatia cea mai utila sau vestea care va poate aduce linistea in suflet. Apare asadar in anturaj o persoana ce impune respect si prestanta, de la care aveti ceva interesant de invatat.


Capricorn


Se apropie un eveniment pe placul dumneavoastra, de care veti putea profita din plin pentru a va materializa un vis. Ati asteptat mult acest moment si ati ajuns intr-un punct in care aveti garantia ca acest tel este aproape. Viitorul se prezinta, din acest punct, in lumini mult mai clare, sunteti convins ca scopul pentru care ati muncit atât este foarte aproape de concretizare, de aceea insistati cu ambitie si rabdare sa ajungeti acolo.


Varsator


Planul relational este foarte aglomerat azi, va intâlniti cu multa lume, cu fiecare având alt mod de comunicare. Unii va sunt rude, altii, prieteni si trebuie sa va adaptati discutiile si preocuparile in functie de fiecare. Daca va intâlniti cu persoana iubita, ati putea petrece o zi minunata in doi, sau, daca sunteti in cautarea iubirii, azi ar putea sa apara de unde nu va asteptati, simtind ca va indragostiti din nou…


Pesti


Sunteti prins intr-un impas care are un efect negativ asupra psihicului dumneavoastra. Tindeti sa priviti totul in negru, pesimismul devine mai puternic decât forta de a lupta impotriva acestor emotii, de aceea ati avea nevoie de mai multa intelegere din partea celor care va iubesc. Numai ei va pot incuraja eficient de pe margine, ei stiu cum sa va asculte, cum sa va impulsioneze si cum sa va readuca pe linia de plutire.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS