15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Vedete la chirurg

Odata cu sosirea primaverii, printre vedetele de dincolo de Ocean pare a bate „vântul schimbarii“. Rând pe rând, celebritatile hollywoodiene se prezinta in fata chirurgului estetician si isi schimba ceva, de la nas si buze, nemaivorbind de banalele implanturi cu silicon si de liposuctii.


Fosta doamna Pitt, Jennifer Aniston si-a afisat recent cu mândrie un nas modificat de bisturiul unui chirurg cu veleitati de artist. Fosta vedeta din „Prietenii tai“ nu este singura reprezentanta din show-bizz care, nemultumita de darurile lasate de mama-natura, a apelat la ajutorul specialistului. Victoria Beckham, de exemplu, uitându-se in oglinda, nu a fost prea incântata de ce a vazut si a decis sa faca unele modificari ici-colo, „prin punctele esentiale“. A inceput cu un implant mamar, operatie pe care nu o recunoaste nici macar in fata judecatorului. Potrivit unui medic, fosta Spice s-ar fi operat la putin timp dupa nunta sa cu fostul capitan al nationalei de fotbal a Angliei, David Beckham. Cu toate acestea, de câte ori a fost intrebata, Victoria a declarat cu seninatate: „Sunt complet naturala. Exceptie fac doar unghiile si bronzul. E adevarat, Saint Tropez imi da uneori o mâna de ajutor pentru asta“. Adevarul a iesit insa la iveala dupa ce David si Victoria s-au implicat intr-un proces de calomnie impotriva unui medic. Potrivit actelor depuse la dosar, „doamna s-a supus unei interventii chirurgicale si a mintit in legatura cu aceasta“.


Topul „refacutelor“


Prin cabinetul chirurgului estetician a trecut si Gwyneth Paltrow, care, dupa doua sarcini, a pierdut porecla de „grisina Americii“, si asta din cauza câtorva kilograme in plus, mai ales in jurul abdomenului. „Burta mea e moale, am facut tot posibilul sa revin in forma, insa doar un chirurg poate sa ma ajute“. O alta operatie la moda printre vedete este cea de modificare a nasului. Actritele care au apelat la acest tip de interventie sunt numeroase. Din lunga lista nu le putem omite pe Courtney Love, Ashlee Sympson, Cameron Diaz, Winona Ryder, Halle Berry, Salma Hayek. Din topul „refacutelor“ prin excelenta nu putea lipsi voluptoasa Pamela Anderson, care, desi a cheltuit bani frumosi la chirurgul plastician, nu prea a reusit sa aiba succes in dragoste. O exceptie de la aceasta tendinta generala existenta printre vedete o face Tyra Banks, care a fost fotografiata recent in costum de baie, formele sale fiind mai mult decât rotunde. Dupa ce a renuntat la prezentarile de moda, unde supletea era un lucru obligatoriu, vedeta a decis sa profite de viata si este una dintre putinele femei din show-bizz multumite de propriul trup.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS