Scurte stiri

Autori


Mona Lisa in praf

Un american se declara un dusman al stergatoarelor de parbiz sau al spalatoriilor, si asta pentru ca se foloseste de praful de pe masina pentru a crea adevarate opere de arta. Scott Wade are un talent cu totul special: el creeaza adevarate opere de arta pe parbrizul masinii sale. Pe site-ul sau- Dirty-Car-Art, americanul isi prezinta câteva dintre operele sale cele mai reusite, de la Mona Lisa si pâna la Nasterea lui Venus a lui Boticelli, pictata pe luneta unei masini murdare. „De fiecare data când vad un geam murdar, nu pot sa rezist“, a spus artistul. Pasiunea sa a inceput inca din copilarire, când desena cu degetul pe autoturismele vecinilor. „La un moment dat, am trecut si la pensula“, a povestit Wade. Din pacate, desi nu si-a sters niciodata vreuna dintre opere, vântul si ploaia au grija ca picturile artistului sa nu aiba viata prea lunga.

Anticonceptionale pentru veverite

Veveritele sunt cam prolifice in ultima perioada, astfel ca administratorii parcurilor din California au pus la punct un plan de diminuare a nasterilor, precum si un vaccin. Dupa cum informeaza Libero.it, autoritatile din Santa Monica au intocmit un plan pentru controlul nasterilor in rândul simpaticelor rozatoare. De zece ani, Santa Monica este declarat orasul cu cele mai multe veverite din lume. In acest fel, edilii spera sa „inchida gura“ si numeroaselor asociatii de aparare a drepturilor animalelor, care critica eutanasierile in masa.

A spart magazinul si a lichidat stocul

Un comerciant de antichitati din Belgia s-a intors din concediu si a aflat ca magazinul sau a fost spart si tot ce avea in stoc a fost vândut, informeaza ananona.com. Cât Johan Dumon, de 62 ani din orasul Mechelen, a fost plecat in vacanta, un hot a furat toate obiectele de valoare pe care le-a gasit si le-a scos la vânzare in magazin. Vecinilor nu li s-a parut nimic curios, desi magazinul nu mai fusese deschis de trei ani. „Tot ce pot sa spun este ca hotului i-a mers mintea. In loc sa scoata totul din casa, le-a vândut pur si simplu“, a declarat Dumon, adaugând ca paguba se ridica la peste 3.000 de dolari. Politistii i-au interogat pe cei care au asistat la vânzare si au reusit sa realizeze un portret-robot al hotului. Avocatul Goedele Van den Brande este convins ca infractorul va fi gasit curând, dar spune ca bunurile furate nu vor putea fi recuperate, intrucât cei care le-au cumparat nu pot fi obligati sa le dea inapoi.


John Travolta a donat bani victimelor din Florida

John Travolta a donat 15.000 de dolari victimelor tornadei din Florida. Potrivit site-ului femalefirst.co.uk, actorul a inmânat personal cecul in valoare de 15.000 de dolari primarului din Lady Lake, Max Pullen. In urma cu o luna, orasul a fost devastat de o tornada care a facut 21 de victime. Travolta, care a locuit in Florida timp de patru ani, a fost afectat de suferinta oamenilor, care s-au trezit singuri pe lume si fara agoniseala de o viata. „Astfel de lucruri se intâmpla in Florida si toata lumea ar trebui sa dea o mâna de ajutor“, a declarat actorul.

Naomi Campbell nu va apela la chirurgia estetica

Naomi Campbell sustine ca nu va apela niciodata la chirurgia estetica pentru ca mama si bunica ei arata extraordinar la vârsta pe care o au si crede ca a mostenit aceasta caracteristica, informeaza site-ul starpulse.com. Modelul de 36 ani spune ca s-ar lasa pe mâna chirurgului plastician numai daca i s-ar intâmpla ceva care sa o desfigureze. Intrebata de curând daca ii surâde ideea de a se supune unor operatii estetice, Naomi Campbell a spus: „In nici un caz, pentru ca le vad pe mama si pe bunica mea. Nu mi-am facut pâna acum nici o operatie de acest fel. Daca s-ar intâmpla sa am un accident, da, dar altfel nici nu iau in considerare aceasta idee“.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de joi, 8 martie 2007

Actualitate

» Ultimatumul lui Basescu
» Bolnavii de cancer, lasati fara farmacie
» Femeia, mereu deasupra
» Teroare in sat
» 1.100 de miliarde pentru diguri

Local

» Locuintele ANL, la toamna
» Cetateni europeni cu trai de români
» Centenar „Mircea Eliade“
» Un concert de legenda
» Corala Academica a sustinut un concert de Ziua Femeii
» Politici sociale
» Greu de ingropat
» Primavara rupe gratii
» Singuri printre straini
» Pe Margineanu il „iubeste“ si oltencele
» Comunitarii fac legea in primarie
» Deputatul Buzatu, candidat la europarlamentare

Dolj

» Clasele suplimentare nu au loc in scoli
» Mona Musca s-a cerut afara din parlament

Gorj

» Pesedistii prefera costumele Armani

Sport

» „Ma sperie o Craiova buna“
» Oltenii vor sa domine in Capitala
» Danciulescu, rezerva cu Universitatea
» Stefan Stoica a scapat de suspendare
» „Sunt oltean, vreau sa batem pe Dinamo!“
» Jiul ameninta cu retragerea
» Somati sa bata Steaua
» Vremea revansei
» Ana Brinza, eliminata de colega de club
» Turneele zonale se tin la Craiova
» Dragulescu, la al patrulea trofeu
» Agregat Albota, nasa craiovenilor
» Doljenii, batuti de vâlceni

Bani & Afaceri

» Costul expertizelor contabile judiciare ar putea creste
» Normele BNR „lovesc“ in pretul locuintelor

Magazin

» Ia te uita
» Bancul zilei
» Ia te uita
» Bancul zilei
» Un general si-a „inmormântat“ piciorul
» Utile Craiova
» INTRERUPERI PROGRAMATE
» Fereşte-te de radar!
» Buzele, secretul seductiei
» Vedete la chirurg
» Frumoase cu calculatorul
» Scurte stiri
» Horoscop

Opinii

» Politica e de genul feminin?
» Elogiul prostiei

Top