10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinBuzele, secretul seductiei

Buzele, secretul seductiei

Buzele senzuale si voluptuoase pot fi obtinut usor, caci cunoasterea micilor trucuri de machiaj poate transforma orice vis in realitate.


Nu e, de fapt, un mare secret: toate studiile arata ca majoritatea barbatilor ramân cu ochii lipiti de buzele unei femei. Oricâte vorbe destepte si-ar lua zborul printre buzele acelea, barbatul nu poate procesa – dupa cum se stie – decât o singura informatie o data: „Ah, ce buze frumoase!“. Si uneori se opresc doar la asta!


Daca vreti sa aveti acest efect asupra sexului „tare“, nu va ramâne decât sa va asigurati ca aveti o gura intr-adevar atragatoare: cu buze netede si moi, mari si bine conturate. Nu dispuneti de un astfel de „arsenal“, nu este nici o problema, caci stiinta machiajului poate face minuni.


„Pentru ca pielea – care in aceasta zona este foarte sensibila – sa fie neteda, aveti nevoie de un peeling la doua-trei zile si de o crema cu protectie solara ridicata. Peelingul se face prin masare usoara cu un produs cumparat din farmacii sau preparat in casa dintr-o lingurita de miere si una de tarâte, iar protectie solara (SPF) gasiti si in unele balsamuri de buze (vechiul strugurel)“, a precizat Elena Nastasie, cosmeticiana. De asemenea, specialistii recomanda ca inainte de a incepe aplicarea rujului, cu un prosop mai aspru sa frecati delicat buzele pentru a indeparta pielea moarta. Puteti face acelasi lucru si cu periuta de dinti dupa ce v-ati umezit cu putina apa buzele. Aceasta activitate trebuie sa o faceti cu ceva timp inainte de a incepe aplicarea rujului sau a gloss-ului. In urma frecarii, buzele dumneavoastra vor fi mai rosii decât in mod normal, iar aplicarea unui gloss transparent va poate induce in eroare in ceea ce priveste culoarea rezultata. Inainte de a aplica rujul, folositi si putin fond de ten pe buze, pentru a le uniformiza culoarea. Aplicati pe toata suprafata lor un creion moale pentru buze cu o culoare apropiata celei a rujului. Aplicati apoi rujul si intindeti-l bine. Astfel, buzele dumneavoastra isi vor pastra culoarea intreaga zi.


Trucuri de infrumusetare


Daca ati aplicat rujul si vreti ca buzele dumneavoastra sa fie mai luminoase, in mijlocul buzei superioare aplicati putin gloss stralucitor. In acest fel, buzele vor parea mai mari si mai voluptuoase. De asemenea, pentru a le lumina mai exista o solutie. In mijlocul buzei superioare si a celei inferioare aplicati un fard de pleoape foarte deschis si de aceeasi nuanta ca rujul sau gloss-ul dumneavoastra. In cazul in care buzele dumneavoastra nu sunt egale, cea de sus este mai mare decât cea de jos sau invers, aplicati pe buza mai subtire un ruj cu o culoare mai deschisa decât cel folosit pe cea mai mare. Si inca un truc, daca vreti ca rujul sa se pastreze pe timpul mesei, nu atingeti cu buzele lingura sau furculita. Folositi-va mai mult dintii si limba.


Daca va numarati printre norocoasele care se pot mândri cu buze mari si voluptuoase, specialistii va recomanda sa fiti atente atunci când va cosmetizati buzele, caci puteti face greseli. Astfel, trebuie sa aveti in vedere faptul ca o culoare stralucitoare nu este cea mai potrivita, tot astfel cum conturarea nu este indicata. Daca totusi vreti un contur de buze, dupa aplicare trebuie sa-l stergeti usor, pentru a nu fi prea evident. Pe de alta parte, daca va inscrieti in rândul femeilor cu buze subtiri, cosmeticienii recomanda ca inainte de a aplica rujul sa folositi un contur de buze delicat, nu foarte evident. Rujul sau gloss-ul nu trebuie sa depaseasca linia trasata cu creionul pentru buze. De asemenea, aplicati si putin fard deschis la culoare in centrul buzelor si intindeti-l usor. Si inca un amanunt, nu folositi un ruj mat sau prea inchis la culoare, caci va va face buzele sa para si mai subtiri. Gloss-urile stralucitoare in nuante deschise sunt ideale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS