10 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Sunteti atât de entuziasmat de o noua provocare din viata dumneavoastra, incât va pierdeti rabdarea de a mai parcurge etapele intermediare pâna la scopul propus. Ati vrea sa se materializeze totul aici si acum, fara sa va dati seama ca graba care va impinge de la spate nu este benefica.


Taur


Nu va grabiti sa luati decizii chiar acum, desi sunteti oarecum grabit. Incercati sa amânati sa va spuneti ultimul cuvânt azi, pentru ca, daca sunteti obligat sa dati pe loc un raspuns, e posibil sa nu fie ceea ce trebuie, iar mâine ori va razgânditi, ori regretati.


Gemeni


Va cam eschivati de sarcinile dificile. Aveti un talent aparte de a fugi de raspundere, de a pasa altora ceea ce nu va atrage sau de a gasi scuze credibile ca sa nu munciti.


Rac


Apar prea multe piedici in evolutia unor evenimente, astfel incât se amâna momentul final. Incepeti chiar sa va indoiti ca veti mai ajunge la ceea ce doreati sau va pierdeti interesul pentru scopurile propuse.


Leu


Tratati cu indiferenta obstacolele si abordati o atitudine aproape inconstienta, desi se vede clar ca nu e un drum usor de parcurs pâna la telurile propuse. Nu tineti cont de ele, va inarmati cu tupeu si depasiti orice impas.


Fecioara


Este o zi buna pentru afaceri de orice fel, dar mai ales pentru incheierea de contracte sau semnarea unor documente cu impact financiar, fie ca sunteti pregatit sa faceti un credit sau acceptati o tranzactie.


Balanta


V-ati vazut, v-ati placut si se aprind flacari! Azi ati putea intâlni pe cineva care va poate fura inima la prima vedere, cu sansa unei idile extrem de intense. Totusi, pentru ca e vorba de un foc de paie, exista riscul ca patima care acum va aprinde calcâiele sa se stinga repede, deci fiti atent cât de mult sunteti dispus sa riscati.


Scorpion


Va programati tot felul de actiuni pentru zilele urmatoare, cum ar fi calatorii, mutari, intâlniri, vizite. Nu conteaza ce aveti in plan pentru astazi, ci ceea ce stabiliti in agenda pentru viitorul apropiat. Abia asteptati un eveniment demult anuntat si, daca ati putea grabi cumva ritmul in care ajungeti acolo, ati fi cel mai fericit.


Sagetator


Nu va place deloc aceasta zi, pentru ca aveti impresia ca sunteti tinut pe loc de tot felul de piedici pe care ati fi putut sa le evitati daca ati fi fost mai prudent. Acum trebuie sa asteptati si, pentru ca rabdarea nu este punctul dumneavoastra forte, aceasta stagnare naste procese de constiinta, crize si depresii in sufletul dumneavoastra.


Capricorn


Sunteti ingrijorat de soarta altor persoane, nici nu dormiti noaptea cautând o solutie, uitând de propriile dorinte si nevoi. Altruismul dumneavoastra este fara margini acum si, pentru a-l vedea pe cel aflat in incurcatura din nou multumit, va oferiti tot sprijinul.


Varsator


Va apropiati de apogeul unei actiuni si sunteti extrem de entuziasmat de rezultate. Pentru ca lucrurile au iesit asa cum ati dorit, aveti curaj sa mergeti si mai departe, sa accedeti la trepte superioare in planurile dv. Când sunteti stimulat de succes, sunteti capabil de victorii exceptionale.


Pesti


Ceva nu merge bine in cariera, poate relatia cu superiorii, poate scaunul vi se cam clatina, deci apar motive de ingrijorare. Nu este vorba de esecuri, ci doar de o stare de tensiune care va face sa vedeti totul in culori sumbre, sunteti incapabil sa luptati.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS