12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Va tenteaza o aventura amoroasa, desi aveti dubii in privinta succesului. Nu stati pe gânduri, daca acest lucru va avantajeaza, incercati-va norocul. Aveti grija sa nu va treziti ca aventura se transforma intr-o relatie serioasa, in cazul in care nu sunteti pregatit pentru asa ceva.


Taur


Ziua trece mai repede decât ati vrea si nu aveti timp pentru tot ce v-ati propus. Decât sa va plângeti, mai bine v-ati organiza timpul mai eficient pe viitor. In plus, nu va ridica nimeni statuie daca munciti mai mult, asa ca lasati si pe mâine o parte din treburi.


Gemeni


Va gânditi la casatorie, daca inca nu sunteti casatorit. Simtiti ca asa ar trebui sa decurga lucrurile, insa, din pacate, mai aveti dubii cu privire la partener. Analizati-va sentimentele inainte de a lua o decizie.


Rac


Hazardul este rege astazi in cazul dumneavoastra, aveti impresia ca nu puteti controla nimic si va lasati in voia intâmplarii. Câteva telefoane primite de la serviciu va dau peste cap tot programul, iar drumul pâna acasa va fi plin de peripetii.


Leu


Sunteti tentat sa lasati lucrurile balta, insa ar fi cazul sa va gânditi de doua ori inainte de a face o imprudenta. S-ar putea ca starea de nervozitate pe care o aveti acum sa va influenteze negativ deciziile si nu vreti sa regretati dupa aceea.


Fecioara


Puneti accentul pe cariera mai mult ca niciodata, deoarece trebuie sa va rotunjiti veniturile. Simtiti ca astazi este o zi numai buna pentru a va organiza si pentru a va pune pe treaba. Daca sunteti constiincios, banii nu vor intârzia sa apara.


Balanta


Sunteti indragostit pâna peste cap si, pentru ca sentimentele va sunt impartasite, simtiti ca aveti aripi. Astazi veti petrece o zi minunata in compania partenerului, dupa o zi nu foarte solicitanta la munca. Impartasiti buna dispozitie si celor din jur.


Scorpion


Energia dumneavoastra este pe sfârsite, insa, daca veti reusi sa va adunati, catre amiaza veti avea parte de o surpriza care va va reda cheful de viata. In viata amoroasa totul este la superlativ!


Sagetator


Va simtiti bine astazi, reusiti cu usurinta sa treceti peste obligatiile de munca si veti avea timp sa va gânditi la ale dumneavoastra. Partenerul va propune lucruri inedite, care nu doar ca va incânta, dar va stimuleaza din punct de vedere creativ.


Capricorn


Aveti ceva probleme cu banii, asa ca trebuie sa va gânditi foarte bine cum vreti sa cheltuiti resursele pe care le mai aveti. Fiti cât mai calculat, pentru a nu va face datorii, deoarece va veti pune pe picioare zilele urmatoare, daca depasiti acum momentul.


Varsator


Astazi va simtiti cam greoi, de aceea o lasati mai moale cu mâncatul. In ultima vreme ati cam abuzat de bunatatile culinare. Incercati sa va mentineti silueta cu care ati facut impresie in ultima vreme.


Pesti


Astazi este momentul sa petreceti ceva timp cu familia, dupa ce v-ati elberat de obligatiile de serviciu. Sunt avantajate relatiile de prietenie, asa ca nu ezitati sa chemati la masa niste prieteni, veti primi propuneri care va avantajeaza.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS