10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinCristale si diamante la ceremonia premiilor Oscar

Cristale si diamante la ceremonia premiilor Oscar

La scurt timp dupa cea de-a 79-a editie a premiilor Oscar, publicatiile de dincolo de Ocean si nu numai se intrec in sondaje si clasamente cu privire la tinutele de gala ale vedetelor, luând la analizat si cea mai mica bucata de stofa.


Ceremonia premiilor Oscar din acest an a fost dominata in mod evident de argintiu, prezent intr-o mai mare sau mai mica masura in cele mai multe dintre tinutele vedetelor. De exemplu, Cate Blanchett, nominalizata la categoria „Cea mai buna actrita in rol secundar“, a stralucit intr-o rochie argintie ornata cu o plasa de cristale semnata Giorgio Armani. Câstigatoarea premiului Oscar de anul acesta, Helen Mirren, a purtat o rochie cu imprimeuri florale din cristale, semnata Christian Lacroix, si o bratara cu diamante de 62 de carate, Chopard. „Ma simt cu adevarat ca o regina sau ca o printesa din povesti“, a declarat Mirren dupa ce a câstigat Oscarul pentru cea mai buna actrita. Jennifer Lopez a ales un look inspirat de Grecia antica, optând pentru o rochie incrustata cu cristale de culoare liliachie, semnata de Marchesa, la care a asortat diamante Lorraine Schwartz. La rândul sau, Kirsten Dunst a ales o rochie de seara albastra, cu reflexe argintii, impodobita cu pene, care nu au fost tocmai pe placul criticilor de moda. Argintiul nu a lipsit nici din tinuta lui Jennifer Hudson, care a câstigat premiul pentru cea mai buna actrita in rol secundar. Actrita de culoare a ales un bolero argintiu peste rochia maro, semnata Oscar de la Renta, rezultatul fiind o combinatie un pic ciudata, nu foarte apreciata de designeri.


Lux si eleganta a la Hollywood


Alta vedeta nominalizata la categoria „Cea mai buna actrita in rol principal“, Penelope Cruz, a optat pentru o rochie Versace, cu trena si accesorii cu diamante Chopard, in timp ce contracandidata sa, Kate Winslet, a stralucit intr-o rochie verde-pal, cu un singur umar acoperit, semnata Valentino. Rochiile din acest an de pe covorul rosu s-au distins si prin eleganta si maniera speciala in care au fost realizate. De exemplu, rochia de satin Vera Wang, purtata de câstigatoarea de anul trecut la categoria „Cea mai buna actrita in rol secundar“, Rachel Weisz, a atras atentia tuturor prin eleganta, la fel ca si rochia fara bretele, apartinând Ninei Ricci, purtata de Reese Witherspoon. Alta câstigatoare a premiului Oscar din anii trecuti, Gwyneth Paltrow, si-a pus in evidenta silueta perfecta gratie unei rochii de culoarea caisei, semnata de Zac Posen. La rândul sau, Cameron Diaz a facut senzatie intr-o rochie fara umar, din satin de culoare alba, semnata Valentino, si o bratara Cartier, estimata la 2,9 milioane de dolari. Alta prezenta admirata a fost Beyonce, care a optat pentru o tinuta semnata Armani, la care a asortat bijuterii Lorraine Schwartz. Nu trebuie omisa nici Nicole Kidman, care a facut o alegere mai mult decât curajoasa, optând pentru o rochie de culoare rosie, semnata de Balenciaga, care a stârnit atât reactii pozitive, cât si negative.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS