15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Scurte stiri

Sobolanii au pus stapânire pe un restaurant din New York


Desi pare de necrezut, probleme serioase de igiena publica pot aparea chiar si in inima civilizatiei. Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, prin vitrina unui restaurant fast-food din centrul Manhattan-ului, newyorkezii au putut vedea mai multi sobolani care misunau pe podea dupa ora de inchidere. La acest restaurant au mai fost semnalate probleme legate de prezenta soarecilor si a sobolanilor de patru ori, in ultimii trei ani. Restaurantul apartine unui lant international de fast-food-uri, KFC-Taco Bell. In martie anul trecut, autoritatile sanitare din New York au amendat acelasi restaurant, pentru alte 14 probleme legate de normele de igiena, intre care lipsa de curatenie a personalului, gândacii vii din mâncare si soareci in incinta. Sobolanii constituie una dintre marile probleme ale New York-ului, oras foarte populat, unde rozatoarele isi gasesc cu usurinta hrana.


A câstigat de doua ori consecutiv la loterie


Un pilot din Minnesota a câstigat la loterie de doua ori consecutiv la sfârsitul sapamânii trecute, devenind un fel de legenda pentru conationalii sai. Dupa cum informeaza Libero.it, norocosul se numeste Raymond Snouffer si a câstigat in doar doua zile peste 50.000 de dolari. Angajatii loteriei au ramas fara cuvinte in fata acestui succes, in opinia lor probabilitatile de victorie doua zile consecutiv fiind „incalculabile“.


Angelina, cea mai sexy vedeta din toate timpurile


Frumoasa actrita americana Angelina Jolie a fost desemnata cea mai sexy persoana din toate timpurile intr-un sondaj realizat pe internet. Dupa cum informeaza Libero.it, vedeta din „Domnul si doamna Smith“ l-a devansat in clasament pe iubitului ei, Brad Pitt, situat doar pe locul cinci. Medalia de argint i-a revenit lui Elvis Presley, urmat de alta legenda, Marilyn Monroe.


Sharon Stone si „Basic Instinct 2“ – marii câstigatori ai „Zmeurei de Aur“


Filmul „Basic Instinct 2“ si actrita Sharon Stone au primit sâmbata patru premii „Zmeura de Aur“. Conform traditiei, inaintea marii festivitati de decernare a Premiilor Oscar, are loc decernarea premiilor „Zmeura de Aur“, pentru cele mai proaste productii si prestatii cinematografice. Marea câstigatoare a „Zmeurei de Aur“ este bomba blonda a anilor

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS