11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Scurte stiri

Baietel cu 12 degete la mâini si 11 la picioare


Micutul Yassir, un baietel de 11 luni din Berlin, este un copilas cu totul deosebit. El s-a nascut cu 12 degete la mâini si 11 degete la picioare. Baiatul are la fiecare mâna sase degete, iar la piciorul stâng natura l-a inzestrat cu un deget in plus. Potrivit medicilor, se intâmpla foarte rar ca o persoana sa sufere simultan de polidactilie si la mâini, si la picioare. Pentru ca fara operatie Yassir nu putea purta pantofi, degetul de la picior i-a fost deja amputat. In aceasta vara vor urma degetele de la mâini.


Saci de 50 de kilograme carati cu dintii


Un muncitor din Turcia a facut senzatie in tara sa natala datorita unei capacitati mai putin obisnuite. Barbatul, angajat intr-o fabrica de ulei din orasul turc Bergama, se foloseste de dinti pentru a cara saci de 50 de kilograme plini cu seminte de pin. El a reusit in acest fel sa care si canistrele de ulei de 50 kg. Muncitorul spune ca s-a inspirat din performantele conationalului sau, halterofilul Naim Süleymanoglu. La inceput, cara saci de 20-30 de kilograme, iar pe viitor doreste sa ajunga la 70-80.


Cocos arestat pentru provocare de daune materiale


Un cocos din Argentina a ajuns in spatele gratiilor, dupa ce a distrus masca unui bastinas Aymara. Incidentul a avut loc in provincia Formosa. O femeie a denuntat pasarea pentru incident, astfel ca inaripata a petrecut câteva ore sub supravegherea politistilor. Aceasta a povestit ca a adus masca din Bolivia si ca are o mare valoare sentimentala, dar si culturala.


„Vreau ca aceasta masca sa fie inlocuita. Nu imi voi gasi linistea pâna ce stapânul cocosului nu imi va aduce o masca identica“, a spus aceasta. Purtatorul de cuvânt al politiei, Cirilo Bobadilla, a declarat ca atât el, cât si colegii sai au fost extrem de surprinsi când femeia a aparut cu cocosul in plasa la comisariat. Ei au acceptat sa il bage in arest pe cocos pâna când stapânul acestuia s-a prezentat la comisariat sa isi ridice pasarea.


Nicolas Cage invata limba germana


Pentru a se integra mai usor in Germania, Nicolas Cage s-a apucat sa invete limba germana, informeaza site-ul pipole.net.


„M-am apucat deja de cursuri de germana la scoala Berlitz, dar cred ca o sa-mi ia ceva timp sa ma pot exprima in aceasta limba“, a declarat actorul.


Potrivit sursei citate, Cage se va muta impreuna cu familia in Germania unde si-a achizitionat un castel care dateaza din secolul al XI-lea.


George Clooney, in forma si la 50 de ani


George Clooney nu se teme de efectele imbatrânirii. Potrivit site-ului pipole.net, actorul nu face nici un efort pentru a-si mentine conditia fizica si nu isi face probleme de urmele pe care trecerea timpului le-ar putea lasa asupra fizicului sau.


„Am 45 de ani si sunt grizonat. Sunt fericit si ma simt bine in pielea mea. Astept cu nerabdare sa implinesc 50 de ani“, a declarat actorul, considerat cel mai sexy barbat de pe planeta.


Scenele de sex – o povara pentru Angelina Jolie


Maternitatea se pare ca a facut-o pe actrita Angelina Jolie o persoana extrem de pudica. Timpurile in care aceasta filma scene de sex fierbinti alaturi de Antonio Banderas in pelicula „Original Sin“ sunt de domeniul trecutului. Dupa cum informeaza site-ul libero.it, frumoasa actrita a ramas socata de câteva dintre scenele fierbinti pe care i s-a cerut sa le interpreteze in „The Good Shepherd“, incât a fost pe punctul de a refuza sa le filmeze. Angelina se pare ca nu s-a simtit in largul sau alaturi de Matt Damon. Ea a avut in mod particular probleme cu scenele de dragoste intre personajul interpretat de ea si cel interpretat de Damon.


„Nu a fost usor. Sunt impotriva acestui fel de comportament. In cele din urma am reusit pentru ca Matt imi este prieten. Probabil nu as fi reusit alaturi de altcineva“, a declarat Angelina Jolie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS