7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Tensiunea nervoasa din timpul saptamânii va face sa nu aveti stare nici in week-end. Ca sa va revina buna dispozitie, ati putea sa iesiti la cumparaturi. Prietenii sunt dezamagiti, pentru ca nu reusesc sa va convinga sa va intâlniti ca altadata.


Taur


Euforia din ultimele zile lasa astazi loc unei stari proaste. Nu aveti chef de nimic si nu vreti decât sa fiti lasat in pace. Cei din jur nu au nici o vina ca nu v-ati realizat anumite planuri. Cu banii stati cam prost, lucru care va deprima si mai tare.


Gemeni


Apar probleme de comunicare in familie, iar rezolvarea lor nu va veni prea curând daca nu ascultati si de ceilalti. Seara primiti o invitatie in oras, dar agitatia din timpul zilei nu va face o companie prea placuta.


Rac


Simtiti nevoia sa va rasfatati astazi cu o programare la un salon de infrumusetare sau cu innoirea garderobei. Financiar, se intrevede o zi buna. Cei din jur va apreciaza pentru felul in care rezolvati o problema dificila de familie.


Leu


O zi placuta si relaxanta. Aspectele din viata dumneavoastra pe care inca nu le puteti judeca prea clar au nevoie de o noua abordare. Banii sunt destui, timpul in care sa-i cheltuiti e mai putin.


Fecioara


In sfârsit gasiti obiectul pe care il cautati de mult. Cum mersul la cumparaturi va bine dispune instant, veti fi o companie placuta atât in familie, cât si la o iesire cu prietenii. Exercitiile fizice va atrag azi in mod deosebit, aveti grija sa nu exagerati la sala!


Balanta


Situatia sentimentala se clarifica printr-o intâmplare neasteptata, dar care va aduce in sfârsit linistea interioara. In schimb, incep sa va deranjeze solicitarile prietenilor, care vi se pare ca asteapta prea mult de la dumneavoastra.


Scorpion


Azi nu stati prea bine cu partea sentimentala, apar unele discutii neplacute cu partenerul. Nu rugati un cunoscut comun sa discute cu acesta, pentru ca s-ar putea sa iasa si mai rau! Finantele va avantajeaza si ati putea sa faceti unele investitii in obiecte mai scumpe.


Sagetator


Astrele au o influenta pozitiva asupra dumneavoastra astazi si va favorizeaza atât relatiile cu familia, cât si partea financiara. Le veti imbina pe amândoua printr-o „excursie“ prin magazine, finalizata cu multe cumparaturi utile. Va simtiti in forma pentru o noua saptamâna!


 


Capricorn


Ingrijorarea pentru starea unui membru mai in vârsta al familiei nu va da pace. Discutiile in contradictoriu cu partenerul de viata pornesc azi de la orice, incepând de la aspecte minore din casa pâna la probleme de viitor.


Varsator


O anumita stare de irascibilitate va incurca azi planurile. Consultati-va cu un prieten mai in vârsta, in care aveti incredere, despre cum ati putea sa treceti peste resentimentele din familie si cum ati putea sa iesiti din aceasta stare.


Pesti


Se anunta o zi calma, in ciuda faptului ca v-ati facut numeroase probleme in legatura cu ea. Este o zi propice acumularii de noi informatii, deci profitati de ea pregatindu-va pentru saptamâna care urmeaza.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS