5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Aflati ceva care va da noi sperante in legatura cu persoana la care visati de ceva timp, dar inainte sa va entuziasmati, asigurati-va ca informatia este corecta.


 


Taur


Este o zi optima pentru clarificarea gândurilor din ultima perioada. Evitati sa va amestecati intr-un conflict intre doi prieteni, pentru ca ei isi vor rezolva problema rapid, dar dumneavoastra riscati sa picati la mijloc.


Gemeni


Veti primi o suma de bani de la un fost partener de afaceri care va surprinde cu gestul sau: desi banii vi se cuveneau de mult, nu va mai asteptati sa isi onoreze obligatiile.


Rac


Un nou flirt apare la orizont, iar dumneavoastra sunteti mai mult decât dornic sa impresionati persoana, asa ca aveti sanse sa deveniti usor ridicol.


Leu


Este o zi norocoasa pentru dumneavoastra. Va intâlniti prieteni vechi si reluati legaturile care se dovedesc a fi nu numai relaxante, ci si profitabile.


Fecioara


Obiceiul de a va sabota singur inca nu v-a parasit definitiv, din pacate. Singura persoana care are de pierdut sunteti dumneavoastra, caci nimeni altcineva nu pare sa ia in seama problemele.


Balanta


Va gânditi deja la ce veti face in week-end, iar o iesire din oras pare a fi optiunea ideala pentru a va relaxa dupa o saptamâna incarcata.


Scorpion


Este momentul sa dati cartile pe fata in disputa care se desfasoara de ceva vreme, mai mult sau mai putin tacit, cu un coleg de serviciu.


Sagetator


Spontaneitatea si creativitatea dumneavoastra uimesc pe toata lumea. La locul de munca, in timp ce colegii deja nu mai dau randament, dumneavoastra surprindeti pe toata lumea cu câteva idei inovatoare.


Capricorn


Desi va simtiti obosit si stresat, obligatiile fata de membrii mai in vârsta ai familiei nu va lasa sa va relaxati.


Varsator


Azi nu prea aveti chef de lucru si de a-i ajuta pe cei din jur. Nu uitati ca tot ceea ce faceti se va intoarce la un moment dat impotriva dumneavoastra, asa ca aveti grija macar sa nu ii refuzati prea dur.


Pesti


Mai mult elan nu v-ar strica! Incercati sa va concentrati la serviciu si sa nu uitati ca mai aveti si obligatii. Week-end-ul se anunta unul frumos si relaxant, care va elibereaza de tensiunea nervoasa acumulata in ultima vreme.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS