16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinJaluzele, pentru mai multa intimitate

Jaluzele, pentru mai multa intimitate

Jaluzelele interioare ofera o nota distinctiva interiorului casei dumneavoastra si pot inlocui cu succes perdelele clasice. Avantajul rezida in faptul ca sunt mult mai usor de intretinut fata de o perdea clasica si permit un control eficient al luminozitatii incaperii. Puteti savura o dupa-amiaza de duminica intr-o atmosfera mult mai odihnitoare!


In functie de specificul interiorului dumneavoastra, sunt disponibile trei tipuri de jaluzele interioare: orizontale din PVC, orizontale din aluminiu, verticale din lamele din PVC sau din material textil special prelucrat.


Jaluzelele exterioare adauga un plus estetic casei dumneavoastra, fiind in acelasi timp un filtru pentru lumina, praf, zgomot si variatii de temperatura.


Sunt foarte usor de manevrat, fiind disponibile atât cu actionare manuala, cât si electrica. Greutatea mult mai redusa in comparatie cu jaluzelele din lemn garanteaza o operare usoara.


In plus, aceste jaluzele adauga un plus de securitate, fiind recomandate in special pentru casele de vacanta sau locuintele situate in zone mai putin sigure. Jaluzelele au o rezistenta mecanica sporita si sisteme antiefractie inglobate care fac imposibila deschiderea acestora din exterior. In plus, jaluzelele constituie si o bariera vizuala, impiedicând eventualii infractori sa cerceteze interiorul locuintei dumneavoastra.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS