10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Inghetata Barbie

Barbie nu mai este acum doar o jucarie pentru fetite, ci si o specialitate de inghetata pentru copii, si nu numai.


3Celei mai cunoscute papusi din lume i-a fost dedicata o inghetata ce a primit denumirea de Barbie Fairytopia Magia Curcubeului. Caracterizat drept neobisnuit, original si extraordinar, produsul a luat nastere ca urmare a incheierii unui acord intre firma care produce papusa, Mattel, si PreGel, cea mai mare companie din lume de produse de gelaterie de inalta calitate.


Inghetata Barbie este realizata printr-un amestec de ingrediente sanatoase si de calitate. Aproximativ 3.000 de gelaterii din Italia vor comercializa inghetata respectiva. Micutilor li se vor oferi in momentul cumpararii inghetatei Barbie mici cadouri, precum abtibilduri cu personaje din filmul ce va fi lansat pe 7 martie si care are ca personaj central celebra papusa ce interpreteaza rolul Elina, prima papusa electronica interactiva.


„Suntem fericiti sa prezentam aceasta initiativa originala“, a declarat Luca Catzola, director de marketing al Mattel Italia. „Acordul cu PreGel, care este un punct de referinta in materie de inovatie si cercetare in sectorul gelateriei artizanale, ne permite o data in plus sa fim aproape de targetul nostru. Inghetata Barbie se inscrie in cadrul unui proiect care insoteste lansarea DVD-ului dedicat acestei papusi“, a mai spus Catzola.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS