14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec


Astazi faceti planuri de viitor impreuna cu persoana iubita si va bucurati sa vedeti ca are aceleasi intentii ca si dumneavoastra! La locul de munca se anunta o zi mai putin favorabila si e posibil sa primiti câteva observatii din partea sefului.


 


Taur


Daca sunteti in cautarea perechii ideale, astazi aveti sanse sa o descoperiti! Acceptati orice invitatie primita, caci este o ocazie de a cunoaste oameni noi, cu care veti schimba idei interesante si poate chiar veti lega o frumoasa prietenie.


Gemeni


Astazi aflati de o marire de salariu si veti sarbatori prin a face cumparaturi. O zi excelenta sub toate aspectele, conflictele cu partenerul de viata inceteaza, lasând loc unei atmosfere calme si relaxante.


Rac


Dupa o zi agitata la serviciu, va gasiti echilibrul in mijlocul familiei. E timpul sa mai faceti o iesire, n-ati mai facut de mult nimic interesant impreuna. Vointa dumneavoastra de munca va evidentiaza calitatile de lider al echipei in care lucrati.


Leu


Cuprins de lene si de o oarecare nepasare in ceea ce priveste problemele de la birou, vi se pare ca va obositi prea mult si ca nu obtineti nici un rezultat.


Fecioara


Astazi va simtiti animat de idealuri romantice. Chiar daca par frumoase, aceste dorinte nu sunt deocamdata realizabile, dar va puteti consola cu un mic cadou pe care sa vi-l faceti singur si care sa va binedispuna. Nici macar dumneavoastra nu stiti ce vreti!


Balanta


O zi buna pentru calatorii mai lungi, in interes de afaceri. Sfera comunicarii este avantajata astazi si veti avea o deosebita putere de convingere.


Scorpion


Sunteti inclinat catre studiu azi si veti avea numai satisfactii. Profitati de dispozitia pe care o aveti si duceti-va la un eveniment cultural care va deschide mintea catre alte orizonturi decât cel cotidian si va imbogateste spiritual.


Sagetator


Astazi puneti suflet in tot ce faceti. Familia este alaturi de dumneavoastra si intelege ca problemele profesionale va vor tine o perioada mai ocupat.


Capricorn


Nelinistile din ultima perioada legate de o persoana mai in vârsta din familie dispar, pentru ca aceasta isi revine.


Varsator


Ii veti dedica ziua persoanei iubite, fata de care va simtiti putin vinovat pentru ca ati neglijat-o in ultima vreme.


Pesti


Deveniti mai adaptabil si mai putin pretentios. Cu banii stati bine si nici cheltuieli prea mari n-o sa aveti in urmatoarea perioada, asa ca e un moment bun sa incepeti sa economisiti pentru obiectul pe care il doriti de mult.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS