10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Scurte stiri

Cea mai mare frigaruie din lume


Câtiva oameni de afaceri din orasul mexican Chihuahua au stabilit un record mondial prin prepararea celei mai mari frigarui de porc, suficienta pentru a face 24.000 de portii. Potrivit site-ului cyberpresse.ca, in cadrul evenimentului botezat „Tacoton“, organizatorii au „ridicat“ o frigaruie uriasa care cântarea 3,5 tone si masura patru metri inaltime. Responsabili de la Cartea Recordurilor au desemnat bucata imensa de carne drept „cea mai mare frigaruie“ din lume. Dupa ce s-a stabilit recordul, din frigaruia uriasa s-au vândut bucati de carne impreuna cu o bautura pentru suma de un dolar spectatorilor dornici sa guste din cea mai mare frigaruie din lume. Banii strânsi din vânzarea acestei minuni culinare au fost donati unui centru de plasament din Mexic.


Masina de ciocolata


Un dealer auto din China a prezentat in ziua de Sfântul Valentin o masina neobisnuita: un Volkswagen de ciocolata. Potrivit site-ului ananova.com, un VW Beetle a fost acoperit cu ciocolata topita si apoi expus pentru a fi admirat de toti indragostitii. Masina invelita in folie de aluminiu a fost imbracata in aproximativ 200 de kilograme de ciocolata. Sapte persoane au lucrat toata noaptea la „masina dulce“ pentru a fi sigure ca a doua zi aceasta a putut fi scoasa la expozitie. Masina a atras foarte multi vizitatori si indragostiti la sediul din orasul Qingdao.


Obiectele furate Annei Nicole Smith au fost gasite


Obiectele personale furate din camera de hotel a Annei Nicole Smith au aparut misterios in biroul comandantului care ancheteaza cazul. Potrivit site-ului pipole.net, doua laptopuri, un aparat foto, câteva casete video, fotografii si scrisori au aparut intr-un mod misterios si autoritatile au refuzat sa faca orice comentariu cu privire la persoana care le-a furat. Howard K. Stern, partenerul si avocatul actritei, a fost bucuros de aparitia obiectelor personale ale starletei si asteapta cu nerabdare sa-l vada pedepsit pe autorul furtului.


Un nou look pentru Britney Spears


Britney Spears a ajuns din nou in centrul atentiei. Potrivit site-ului actualite-de-star.com, dupa ce s-a despartit de cântaretul Kevin Federline, impreuna cu care are doi copii, Spears isi cauta un drum in viata, dar se pare ca nu reuseste sa-l nimereasca pe cel bun. Cântareata pop a fost vazuta noapte de noapte prin cluburi impreuna cu prietena ei, Paris Hilton, câstigându-si astfel o reputatie nu tocmai buna. Ultima aparitie in public a cântaretei a socat pe toata lumea: Britney Spears s-a ras in cap. Esther Tognozzi, proprietarul unui salon de coafura, a precizat ca vedeta pop l-a rugat s-o rada in cap, dar acesta a incercat sa-i spuna ca aceasta schimbare de look nu este cea mai potrivita pentru ea. Când a vazut ca nu reuseste sa-l convinga pe stilist sa-i indeplineasca dorinta, Britney Spears a luat o masina de tuns si s-a dus in spatele salonului, unde s-a ras singura in cap. Fericita de schimbarea facuta, cântareata s-a dus apoi la un salon de tatuaje, unde si-a gravat doua buze pe incheietura mâinii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS