24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec


Aflati ca aveti un admirator secret. Desi sentimentele nu sunt reciproce, incepeti sa priviti persoana cu mai multa simpatie. La locul de munca se cere ceva mai multa concentrare, dar nu e cazul sa va simtiti coplesit.


Taur


Banalitatea zilei de azi incepe sa va plictiseasca, dar pe seara lucrurile iau o intorsatura radicala: veti cunoaste o persoana foarte interesanta, care va suscita imaginatia câteva zile bune de acum incolo.


Gemeni


Simtiti nevoia sa va contraziceti cu toti cei din jur astazi. Amintiri vechi revin in mintea dumneavoastra in momentul in care primiti o veste trista despre un prieten apropiat.


Rac


Inventivitatea dumneavoastra este solicitata la maximum astazi la locul de munca. Sunteti pus intr-o situatie usor neplacuta si va vedeti nevoit sa mintiti.


Leu


Astazi radiati pur si simplu, iar toti cei din jur observa acest lucru, inclusiv persoanele de sex opus. Daca sunteti singur, astazi s-ar putea produce o schimbare in statutul dumneavoastra!


Fecioara


Va simtiti instabil si nehotarât. Noroc cu un bun prieten care va sta alaturi ca de obicei, gata sa va consoleze daca nu iese totul cum ati planuit.


Balanta


Rezistati tentatiei de a despica firul in patru pentru ca nu aveti nimic de câstigat in felul acesta. Mai bine purtati o discutie cât se poate de sincera cu persoana care a provocat situatia, nu e chiar asa de inabordabila pe cât pare!


Scorpion


Astazi sunteti dominat de tendinte autoritare, ceea ce nu e prea bine. Pentru ca la serviciu nu va asculta nimeni, va varsati nervii in grupul de prieteni, care nu inteleg de ce reactionati atât de urât.


Sagetator


O zi buna din punct de vedere financiar, pentru ca bugetul vi se va suplimenta pe neasteptate. Stati prost insa cu sanatatea, o durere de cap va chinuieste si va da o stare de nervozitate.


Capricorn


Va simtiti obosit si nu aveti chef de nimic. In week-end-ul ce bate la usa, trebuie sa faceti o mica iesire in oras, care sa va ajute sa va eliberati de gândurile negative si sa gânditi pozitiv.


Varsator


Sunteti agitat si nelinistit de mult timp. Solutia este o iesire din oras in week-end, aveti nevoie sa va reincarcati bateriile.


Pesti


Putin egoism nu v-ar strica astazi. Desi toata lumea va stie drept o persoana deosebit de generoasa, schimbati-va putin atitudinea, caci in jurul dumneavoastra sunt si oameni care nu vor decât sa profite de bunavointa dumneavoastra.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS