21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinIncercati noi coafuri in 2007

Incercati noi coafuri in 2007

Dupa câteva sezoane in care in coafura nu au avut loc schimbari radicale, stilistii va propun coafuri noi pentru primavara 2007.


Vreti sa va reinventati imaginea? Atunci este cazul sa treceti pe la stilistul dumneavoastra si sa indrazniti sa-i cereti o tunsoare noua. La fel ca in domeniul vestimentar, si in cel al ingrijirii parului se remarca o reintoarcere la tunsorile de acum câteva decenii.


Este vorba in primul rând de tunsoarea stil bob. Purtata initial in anii ’20, de ceva vreme a inceput sa fie abordata si de vedetele de pe plaiurile mioritice: Andreea Raicu, Ileana Pescariu sunt doar câteva dintre cele care s-au grabit sa incerce acest gen de tunsoare. Rapiditatea cu care aceasta tunsoare a devenit populara este data si de faptul ca avantajeaza aproape toate tipurile de fete. In plus, nu este nevoie sa stati in fiecare dimineata ore intregi in fata oglinzii pentru a va asigura ca noua coafura va rezista pe parcursul zilei. „Bob-ul“ este o tunsoare care aduce un plus de eleganta si feminitate, iar vârsta nu reprezinta nici un impediment. Fie ca este vorba de adolescente sau de doamne, acest tip de tunsoare este intotdeauna binevenit.


Bineinteles ca tunsoarea trebuie personalizata in functie de trasaturile fetei fiecarei persoane. Pentru a iesi din tipar, puteti cere o tunsoare personalizata. Ca la orice schimbare de imagine, va fi nevoie sa discutati cu hair-stilistul dumneavoastra, care va hotari linia finala a tunsorii.


Baza este ingrijirea


Alta revenire la moda o constituie parul tapat, care in urma cu ceva vreme era considerat desuet. In 2007 insa, parul voluminos, tapat, ondulat cu bucle foarte evidente si atent elaborate va da un plus de modernitate. Atentie insa, chiar daca revine taparea, folosirea in exces a produselor de modelare a parului nu este o solutie recomandata de specialistii in domeniul ingrijirii parului.


Si pentru ca noile coafuri sa nu treaca neobservate, hair-stilistii va recomanda sa va vopsiti parul in culori vii. Diferitele nuante de roscat au revenit la moda, astfel ca, daca pâna acum nu ati incercat aceasta culoare, este cazul sa faceti o schimbare. Suvitele nu au disparut nici ele, dar se vor realiza atâta timp cât rolul lor va fi acela de a evidentia o anumita tunsoare.


Preocuparea pentru noile tendinte in coafura este laudabila, dar accentul ar trebui pus si pe ingrijirea podoabei capilare. Indiferent de culoarea sau tunsoarea pe care o alegeti, important este sa va ingrijiti si de sanatatea parului dumneavoastra. Vârfurile tocite, lipsa de vitalitate sau de volum creeaza un aspect inestetic care va umbri o tunsoare la moda. Ideal ar fi ca la intervale regulate sa folositi o masca hidratanta sau hranitoare, adecvata tipului dumneavoastra de par. De asemenea, dupa fiecare spalare nu ezitati sa utilizati si un balsam de par. O tunsoare potrivita este pusa in valoare si de un par sanatos!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS