7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Scurte stiri

Cea mai scumpa felicitare de Sfântul Valentin


Posta britanica a prezentat zilele trecute o serie de imagini cu o felicitare care, din câte se pare, este ceea mai scumpa epistola pentru Ziua Indragostitilor. Dupa cum informeaza site-ul Libero.it, felicitarea ce dateaza din anul 1790 are un mesaj foarte emotionant si daca ar fi scoasa la vânzare ar costa cel putin 4.000 de lire sterline. In prezent, felicitarea, un puzzle facut de mâna, se afla la British Postal Museum and Archive, care nu intentioneaza sa o vânda. Epistola contine un mesaj poetic extrem de romantic: „Draga mea, inima care iti apartine/Se va frânge când tu nu vei mai fi,/ Dar chiar si asa, inima mea, deja suferinda din dragoste,/Este cu siguranta ranita si rupta in doua“. „Anul acesta, Royal Mail va scoate la vânzare 12 milioane de felicitari de Sfântul Valentin, dar nici una nu va fi la fel de romantica precum aceasta. Desi felicitarea este o piesa valoroasa, nu intentionam sa o vindem. Este ca si cum i-am pune pret dragostei adevarate!“, a declarat Patrick O’Neill, purtatorul de cuvânt al postei.


Casa la pachet de Ziua Indragostitilor


Un fotograf australian i-a daruit iubitei sale o casa impachetata in hârtie impermeabila cu ocazia Zilei Indragostitilor. Cum era si normal, de pe ambalaj nu puteau lipsi inimioarele rosii. Fotograful, care colaboreaza cu vedete de la Hollywood, a inchiriat un elicopter particular si si-a dus logodnica sa admire luxoasa locuinta aflata intr-o zona pitoreasca din Anglia. Excentricul cadou era ambalat ca la carte, cu funda si panglici, ca pentru orice dar obisnuit.


„Vita de Vie“ va cânta „Valentina“ câstigatoare la Pro TV


Dupa ce a incitat, a intrigat si a scandalizat telespectatorii si internautii, campania „PROpune-i o Valentina“ in varianta light a ajuns in finala. Dupa zeci de „valentine“ upload-ate pe www.protv.ro, sute de comentarii si mii de accesari, a sosit momentul desemnarii marelui câstigator. Marea Valentina va deveni hitul indragostitilor si va fi cântata de catre autor jumatatii sale impreuna cu trupa „Vita de Vie“. Pro TV va anunta astazi marele câstigator.


Adela Popescu, videoclip in premiera in „Iubire ca in filme“


Chiar de Ziua Indragostitilor, Adela Popescu, artista care poate fi urmarita in telenovela de pe Acasa TV, aduce un nou motiv de bucurie celor care o indragesc: imagini din cel mai proaspat videoclip al ei, realizat pentru piesa „Eviti sa iubesti“! Regizat de Petre Nastase, acesta este primul videoclip pe care artista il realizeaza. Adela este, in aceasta poveste, parasita de iubitul ei si isi aduce aminte de momentele frumoase petrecute impreuna. Adela va impleti si de aceasta data cele doua mari iubiri ale sale, muzica si actoria: atât Adela, cât si personajul pe care il joaca, Ioana, filmeaza un videoclip.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII