8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Veti primi vesti bune legate de afacerile dumneavoastra, dar deja faceti planuri mari cu banii pe care nici macar nu i-ati primit. Poate vi se promite o marire de salariu sau luati decizii cu privire la sume de bani de care dispuneti sau care urmeaza sa va parvina in curând.


Taur


In loc sa primiti o solutie de la colaboratorii dumneavoastra, apar critici si tensiuni, pe care nu stiti cum sa le administrati. Când libertatea dumneavoastra este atât de limitata, mai mult va certati cu altii, cerându-va drepturile, decât sa rezolvati problema.


Gemeni


Vi se face o oferta greu de refuzat, pentru ca deschide o perspectiva foarte interesanta in fata dumneavoastra. Fiti deschis la tot ce vine azi de la prieteni, pentru ca ei sunt un fel de motor prin care prindeti mai mult chef de actiune si mai mult curaj de a incepe ceva nou.


Rac


Nu aveti incredere in prieteni sau colegi si deveniti extrem de tacut sau retras când va aflati in compania lor. Ei par sa va fie prieteni sinceri, dar sunteti intr-o pasa neagra in care vi se pare ca toata lumea s-a aliat impotriva dumneavoastra. Indoiala strica relatiile cu cei din jur.


Leu


Relatia cu autoritatile merge excelent, ba chiar v-ati putea bucura de sustinerea acestora pentru a rezolva unele probleme. Ati putea participa la o ceremonie cu tenta oficiala sau primiti vesti excelente cu privire la solutionarea unor proiecte profesionale.


Fecioara


Familia are nevoie de sfaturile dumneavoastra pentru rezolvarea unei probleme comune. Chiar daca se isca si controverse sau dispute in casa, din pareri diferite se nasc rezolvari pozitive.


Balanta


Dragostea si prietenia se imbina armonios in relatia dumneavoastra de suflet, formati un cuplu bine legat, care face impresie buna in societate. Poate fi un mod mai subtil de a vi se transmite un mesaj de dragoste, deci trebuie sa fiti atent la cel care vrea sa se apropie astazi mai mult de dumneavoastra.


Scorpion


Vestile vin de pretutindeni, chiar si lucrurile banale va fac placere. Aveti ocazia de a cunoaste pe cineva nou si de aici se poate naste o relatie de perspectiva, chiar daca nu e una de capatâi.


Sagetator


Este un moment ideal pentru a restabili echilibrul in unele relatii care nu mergeau prea bine in ultima perioada. Fiti dumneavoastra cel care deschide calea spre un dialog pasnic, ce poate sa va readuca aproape un prieten.


Capricorn


Trebuie sa acordati maxima atentie chiar si celor mai banale obstacole care va apar in cale, pentru ca riscul unor incidente neplacute in deplasari este mare. Traficul poate fi infernal, motiv de iritare.


Varsator


Nu sunteti judecat corect de unele persoane, iar faptul ca va trateaza injust va face sa suferiti. Nu ati gasit argumentele necesare pentru a demonstra ca adevarul este la dumneavoastra, deci inca mai trebuie sa adunati dovezi.


Pesti


Ziua indragostitilor are asupra dumneavoastra cel mai mare efect, pentru ca genereaza trairi dintre cele mai sensibile. Relatia cu partenerul naste lacrimi, suspine, asteptare, indoiala… de parca asteptati cu infrigurare ceva anume. Va veni, dar trebuie sa oferiti si dumneavoastra mai multa iubire.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS