11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinDecoratiuni romantice de Ziua Indragostitilor

Decoratiuni romantice de Ziua Indragostitilor

Este Ziua Indragostitilor si in cazul in care ati ales sa petreceti o seara romantica acasa, este cazul sa va ocupati de aspectul camerei. Nu necesita un efort prea mare, trebuie sa fiti atenta la câteva detalii si sa puneti pasiune in ceea ce faceti.


Sfântul Valentin poate fi sarbatorit si acasa, atâta timp cât stiti cum sa realizati pregatirile necesare. Site-ul www.ele.ro va ofera câteva idei cu privire la aranjarea camerei astfel incât sa va impresionati placut iubitul de ziua voastra. Aveti nevoie doar de putin timp liber, mai multa imaginatie si mai multa pasiune.


Asezati câteva lumânari parfumate in camera. Puteti plasa lânga ele si câteva bomboane de ciocolata intr-un ambalaj special pentru Sf. Valentin. Nu uitati de aranjamentele florale de pe masa. Si nu neaparat clasicii trandafiri rosii. Lasati imaginatia sa zboare. Puteti incerca si alte variante de flori. Daca vreti sa fiti si mai explicita, va puteti ghida in alegerea decoratiunilor florale de limbajul florilor.


Farfuriile le puteti decora cu bucatele de ciocolata sau capsuni. Si nu uitati, pentru ca atmosfera sa fie si mai romantica, sa conferiti camerei o lumina difuza, fie apelând numai la lumina lumânarilor, fie la o veioza discreta care sa lumineze numai un colt al camerei. Puteti schimba abajurul obisnuit al veiozei dumneavoastra cu hârtie creponata rosie.


Trebuie sa aveti si o lampa de aromaterapie, pentru a pastra un iz magic in camera. Alegeti arome afrodiziace ca ylang-ylang, mosc sau lemn de santal. Pentru o atmosfera romantica puteti apela la draperii in culori calde, iar fata de masa sa fie in ton cu draperiile.


Nu uitati de flori!


Daca vreti sa ii serviti cina iubitului dumneavoastra, alegeti niste farfurii deosebite si renuntati la setul pe care il folositi de obicei. Daca nu aveti acasa gasiti in comert farfurii cu desene speciale de Sf. Valentin – cu inimioare sau cu mesaje de dragoste.


Totusi nu este cazul sa aglomerati camera, poate veti vrea sa si dansati la lumina lumânarilor. In caz ca vreti sa fiti nonconformista, lasati-i câteva biletele la intâmplare, in locurile in care stiti sigur ca se va uita, cu mesaje de dragoste.


Bineinteles ca florile nu vor putea lipsi de la un asemenea eveniment romantic. De exemplu, puteti decora camera cu un buchet de trandafiri in nuante calde de roz, galben si portocaliu. Si pentru ca este vorba de Sf. Valentin, vaza in care va sta buchetul va fi si ea decorata cu inimioare, eventual de aceeasi culoare ca si florile. Un buchet plin de viata ce va va aduce o pata de culoare in camera!


Pentru lalele mult mai potrivit ar fi un vas de ceramica roz. De preferat este ca lalelele sa le alegeti intr-o nuanta putin mai inchisa decât cea a vasului. Inima stilizata aplicata deasupra vazei va va introduce foarte repede in atmosfera de sarbatoare a iubirii!


In caz ca va decideti sa realizati un aranjament de trandafiri rosii, lalele sau flori de câmp nu numai ca va veti uimi jumatatea, dar ii veti oferi si cheia spre inima dumneavoastra! Pentru a fi mai explicita, vasul in care sunt florile poate avea ca elemente decorative o inimioara si o cheie. Numai de dumneavoastra depinde daca ii veti oferi numai inima sau si cheia!


Alta varianta de decorare a camerei ar fi un buchet de lalele roz si rosii, puse intr-un vas de sticla transparent si o lumânare in aceeasi nuanta cu a lalelelor. Exista o multitudine de variante de decorare a camerei, numarul acestora nu este limitat decât de imaginatia si gusturile dumneavoastra.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS