16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinCiorapi pentru domni

Ciorapi pentru domni

Gerbe, o firma producatoare de ciorapi, cu sediul in localitatea franceza Saint-Vallier, va lansa in luna martie o noua linie de colanti si de sosete trei sferturi rezervate clientelei masculine.


Aceasta noua linie pentru barbati, care cuprinde trei feluri de ciorapi, „lejeri“, „citadini“ si „confort“, este in masura sa raspunda cererii in crestere din partea clientilor, care manifesta in ultima perioada un interes din ce in ce mai mare pentru acest accesoriu vestimentar. Potrivit unui comunicat al firmei producatoare, crearea acestei colectii de ciorapi pentru domni este o premiera in Franta.


Clientii vor avea posibilitatea de a alege intre trei variante de sosete trei sferturi, ciorapi opaci in diferite culori sau transparenti. Pentru lansarea liniei de ciorapi pentru domni, reprezentantii firmei au efectuat mai multe studii pentru a ajunge la realizarea unui produs perfect adaptat morfologiei masculine. Dupa mai multe luni de teste si de incercari, producatorii acestei linii de ciorapi pentru reprezentantii sexului tare au realizat o serie de modificari in ceea ce priveste lungimea ciorapilor, au realizat o deschidere transversala si au prevazut ciorapii cu o centura tricotata mult mai lata si mai rezistenta decât in cazul ciorapilor destinati doamnelor, pentru ca noile produse sa se adapteze perfect corpului masculin.


Ideali pentru domnii lipsiti de inhibitii


Membrii comunitatilor de homosexuali nu sunt singurii vizati. Ciorapii au fost creati si pentru sportivi, pentru muncitorii din constructii, dar si pentru domnii lipsiti de inhibitii care au curajul sa se afiseze pe strada cu cele mai noi inovatii in materie de moda. De un singur lucru trebuie sa tina cont domnii care aleg varianta de ciorapi transparenti. Daca doriti cu adevarat sa aveti picioarele frumoase nu uitati de sedinta de epilat.


Ciorapii pentru domni vor fi comercializati incepând cu luna martie si vor fi disponibili in toate marimile de la S la XL, iar pretul acestora va fi cuprins intre 10,90 si 34,90 euro, in functie de model.


Gerbe nu le-a uitat nici pe doamne


Pentru ca formele generoase sunt o tendinta in moda actuala, Gerbe s-a gândit la doamnele care isi doresc sa aiba un posterior cât mai provocator. Este vorba despre noua linie de ciorapi „Pulp’Up“ care permite „remodelarea“ feselor doamnelor. Secretul consta in plasarea unor pernite detasabile in partea de sus a ciorapilor. Efectul este garantat spre bucuria doamnelor care considera ca posteriorul lor nu este suficient de bombat. Pretul unor astfel de ciorapi este de 37,90 euro. Nu doar doamnele insa isi doresc sa aiba un posterior provocator. Aceeasi dorinta se intâlneste si in rândul domnilor. In sprijinul lor a venit de aceasta data o firma italiana care a lansat un model de slip numit „wonderass“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS