14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Astazi ceva nou, din domeniul in care lucrati, va atrage interesul in mod deosebit. Va simtiti usor frustrat pentru ca nu reusiti sa vedeti rezultatul imediat al muncii dumneavoastra. Aveti rabdare pentru ca rezultatele vor aparea.


Taur


O zi plina de neprevazut. Faceti o deplasare care va pune fata in fata cu o persoana interesanta. Incercati sa judecati situatia rational si sa nu va lasati purtat de primul impuls. Astazi „suspicios“ e egal cu „prudent“!


Gemeni


Va simtiti obosit si usor suprasolicitat in familie. E week-end, iar vremea e frumoasa, asa ca evadati macar pentru o zi din oras! Va veti intoarce bine dispus si cu bateriile incarcate pentru o noua saptamâna.


Rac


Astazi toata lumea va asculta. Puterea dumneavoastra de convingere este la cote maxime, asa ca veti face schimbari in casa. Desi ideile dumneavoastra sunt excelente si apreciate, nu lasati succesul sa vi se urce la cap!


Leu


Astazi pâna si clipitul vi se pare o activitate epuizanta, ce sa nu mai pomenim de studiu! Incercati sa va adunati si sa nu ii dezamagiti pe cei dragi. Partea buna este ca dati dovada de mult realism si va dati repede seama daca ati exagerat cu lenea.


Fecioara


Partea sentimentala va dezamageste astazi. Retineti ca astrele va favorizeaza, dar dumneavoastra sunteti cel care strica tot. Lasati atitudinea misterioasa si imposibil de abordat macar azi. Seara se va finaliza cu o iesire foarte placuta cu prietenii.


Balanta


Aveti liber de la serviciu, ca doar e week-end, iar mall-urile va asteapta! Totusi, nu exagerati cu cheltuielile si limitati-va la strictul necesar. Prietenii va fac o surpriza spre seara si astfel ziua se va incheia frumos.


Scorpion


Astazi, o persoana de sex opus va acorda multa atentie, facându-va sa va simtiti mai increzator in dumneavoastra. Atentie la excesele alimentare, iar daca mergeti la o petrecere, mai bine evitati barul! Per ansamblu, ziua va fi reusita!


Sagetator


Astazi simtiti ca eforturile dumneavoastra din ultima perioada n-au dus la nici un rezultat concret. Aveti o dispozitie pesimista care are mari sanse sa va strice complet ziua.


Capricorn


Va simtiti de parca toata lumea e a dumneavoastra! In sfârsit, persoana la care va gânditi de ceva timp va cauta sau aflati o noutate despre ea. Loialitatea prietenilor va este inca o data confirmata. Financiar, aveti o zi buna!


Varsator


Prietenii va cauta insistent azi! Se anunta o petrecere, iar dumneavoastra nu puteti lipsi! Aveti grija doar sa nu va resimtiti prea mult mâine, caci o iesire afara din oras este deja planificata.


Pesti


Sensibilitatea dumneavoastra va da dureri de cap astazi, si la propriu, si la figurat. Nu mai puneti la suflet tot ce auziti si nu lasati bârfele unor colegi invidiosi sa va strice week-end-ul. Partea buna este ca familia va sustine pe deplin, ca de obicei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS