21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec


Sunteti ingrijorat din cauza unor prieteni dragi de la care nu ati primit nici o veste de mult timp. Cu sanatatea stati bine, dar fiti atent totusi la excesul de dulciuri. Astazi aveti o zi buna si din punct de vedere sentimental.


Taur


Ascultati sfaturile celor mai in vârsta astazi. Va vor ajuta sa depasiti un moment dificil la locul de munca. Desi in ultima vreme v-ati simtit putin cam neglijat, astazi meritele va vor fi in sfârsit recunoscute, si asta datorita unui prieten.


Gemeni


Noi oportunitati de afaceri vi se deschid azi. Din pacate, din punct de vedere mental nu sunteti chiar in forma maxima, nu va puteti concentra si aveti dificultati in exprimare. Mai bine lasati treburile importante pe mâine, pentru a nu regreta.


Rac


Orice aspecte legate de sentimente si comunicarea cu cei dragi ar trebui sa se imbunatateasca astazi, ca spre seara sa ia o intorsatura fericita, asa cum va doriti de mult. Acum, ca v-ati rezolvat problemele cu partenerul, va puteti linisti in sfârsit.


Leu


Astazi astrele va ajuta sa depasiti starea de neincredere in fortele proprii. Vedeti lucrurile mai clar si mai matur. Nu uitati ca trebuie sa luptati pentru ceea ce va doriti, dar sa fiti pregatit sa acceptati si un rezultat mai putin favorabil.


Fecioara


Este foarte probabil sa observati ca finantele dumneavoastra se apropie de zero. Asigurati-va ca v-ati platit toate datoriile inainte de a mai cheltui si putinii bani ramasi. Va puteti consola cu ideea ca de mâine astrele va asigura un câstig material.


Balanta


Oarecum contrar zodiei dumneavoastra, astazi simtiti nevoia de a fi in centrul atentiei. Daca nu vi se acorda importanta pe care o vreti, s-ar putea sa va simtiti frustrat. Aveti grija la reactiile celor din jur pentru a nu va strica reputatia.


Scorpion


Azi reusiti sa va adunati in sfârsit gândurile. Era si cazul, intrucât va asteapta o problema urgenta si destul de complicata, de care tot ati incercat sa scapati. Pe viitor, respectati proverbul „nu lasati pe mâine ce puteti face azi!“.


Sagetator


Astazi va reveniti complet din toate punctele de vedere. Astrele indica o schimbare in ceea ce va priveste, poate fi vorba de schimbarea locului de munca sau de adoptarea unui alt stil de viata, mai sanatos.


Capricorn


Grijile pe care vi le tot faceti de ceva timp se dovedesc a fi fara motiv. Incercati sa va menajati putin. Sanatatea nu este la cote maxime si pot aparea mici incidente. Partea buna este ca va recapatati optimismul si buna dispozitie.


Varsator


Aveti parte de o zi minunata, cel putin mental. Simtiti ca neclaritatile au disparut si ca v-ati gasit in sfârsit un drum al dumneavoastra. E foarte probabil ca un prieten sa fie cel „responsabil“ pentru revelatia dumneavoastra.


Pesti


Va gânditi foarte serios azi la cariera dumneavoastra. E momentul potrivit sa incepeti un curs de calculatoare sau de limbi straine. Gânditi-va ca nu va intâlniti in fiecare zi cu timpul de care dispuneti acum, asa ca e cazul sa il fructificati.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS