10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinDestinatii romantice

Destinatii romantice

Daca doriti sa va surprindeti iubita si sa va asigurati ca nu va uita prea usor apropiata sarbatoare a indragostitilor, nimic mai simplu. Site-ul www.stiletto.ro va ofera câteva indicii pentru un Sfântul Valentin de vis.


Pentru Valentine’s Day puteti inchiria o vila in cadrul somptuosului One&Only Ocean Club, din Bahamas. Aici, vila de 4.000 de metri patrati are o piscina de dimensiuni impresionante. In plus, va puteti desfata in voie in cele patru dormitoare. Si, ca si cum nu era suficient, vila are bucatarul sau propriu, dar si o pivnita plina cu sticle de vin, din care puteti degusta in voie. Nu trebuie sa uitati ca peninsula si gradinile sale va ofera un cadru perfect pentru o plimbare romantica.


Daca Bahamasul vi se pare cam departe, puteti opta pentru Villa Kennedy din Frankfurt. Apartamentul de 3.300 de metri patrati ocupa al cincilea etaj al unei case construite in anul 1904 pentru un bancher reputat. Imobilul are lift si un salon circular cu tavan in forma de turn. In cazul in care vremea va permite, puteti merge la râul Main, la galeriile din apropiere ori la centrul de frumusete cu baie turceasca si piscina de 30 de metri adâncime. Daca doriti sa va bucurati de luxul unui rege, puteti opta pentru Cavalieri Hilton Hotel din Roma, Italia. Aici exista doua apartamente situate in top – apartamentul prezidential, unde va puteti bucura de soarele diminetii, si cel imperial, pentru apusuri senzationale. Ambele ocupa 2.000 de metri patrati pe doua etaje. La parter se afla un hol si dormitorul principal, cu aceleasi peisaje uluitoare. La etaj va asteapta un jacuzzi in aer liber, o mica sala de gimnastica, precum si o cale de acces personala la restaurantul de trei stele „La Pergola“.


 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS