11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec


Incercati sa nu va angajati astazi in luarea unor hotarâri esentiale pentru viitorul dumneavoastra. Gânditi-va de doua ori inainte de a lua o decizie. Concentrati-va mai mult pe viitorul propriu si mai putin pe viata prietenilor dumneavoastra.


 


Taur


Capacitatile de comunicare sunt maxime astazi. E o zi buna pentru consolidarea sau inceperea unei noi relatii sentimentale. Este greu sa coborâti de pe norisorul roz pe care plutiti de ceva vreme, dar aveti de rezolvat probleme ce nu suporta amânare.


Gemeni


Astazi va rezolvati probleme legate de casa. Uranus va ajuta sa faceti impresie buna tuturor, iar dorinta dumneavoastra de a va face remarcat in grupul de prieteni are sanse mari de indeplinire azi.


Rac


Fiti atent la exprimare azi si la cum comunicati cu cei din jur. Intentiile dumneavoastra bune pot fi interpretate gresit! Lasati resentimentele deoparte si aratati ca stiti sa iertati si sa acceptati si alte pareri, veti avea numai de câstigat.


Leu


Aveti bani de luat sau primiti ajutor financiar de la rudele mai in vârsta. Important e ca va puteti baza pe cei dragi astazi. Este posibil sa va faceti noi cunostinte, urmati-va intuitia in privinta lor si nu va lasati inselati de aparente.


Fecioara


Apelati la prieteni daca vi se pare ca nu vedeti lucrurile prea clar, astazi va puteti baza pe sfaturile lor. Profitati de timpul liber pentru a va rezolva micile probleme de sanatate. Aveti o dispozitie generoasa, va oferiti sa ii ajutati pe cei dragi.


Balanta


Evitati deplasarile lungi. Este o zi buna pentru iesiri de scurta durata cu prietenii. Va este greu sa va concentrati la aspecte practice si sa va apucati de lucru in mod serios. Daca simtiti ca nu mai dati randament, luati o pauza.


Scorpion


Azi va simtiti in largul dumneavoastra numai daca sunteti in centrul atentiei. Energia dumneavoastra pozitiva ii va impresiona pe cei din jur si nu este exclus sa va aduca si ceva recompense financiare.


Sagetator


Astazi va puteti afirma profesional, fie ca e vorba de o promovare la locul de munca sau de o nota buna la un examen. Simtiti nevoia de a va impune in fata celorlalti, dar trebuie sa va controlati pentru a nu va atrage antipatii.


Capricorn


Veti avea surprize placute din partea unui membru mai tânar al familiei. Totusi, nu neglijati treburile zilnice, pentru ca pot aparea probleme in relatiile cu colegii. Este o zi buna pentru a relua vechi activitati sau pentru a va cultiva pasiunile.


Varsator


Sunteti foarte iritabil si suspicios azi. Nu va lansati in discutii contradictorii, s-ar putea sa va para rau mai târziu! Un prieten apropiat va viziteaza astazi pe neasteptate, ceea ce va va bucura mult, in ciuda starii de enervare.


Pesti


Aveti mult de lucru, dar energia este la cote maxime! Primiti o veste neasteptata, dar placuta. Totusi, s-ar putea sa va simtiti putin coplesit de faptul ca toata lumea se bazeaza pe dumneavoastra. Pastrati-va calmul!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS