24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinO noua provocare pentru Oana Pellea

O noua provocare pentru Oana Pellea

Oana Pellea, una dintre cele mai mari actrite din România cu recunoastere mondiala si cu un palmares impresionant in teatru si film, va interpreta rolul principal in serialul „Cu un pas inainte“, care va fi difuzat de Pro TV, incepând din martie.


Oana Pellea, care a jucat recent in filmul „Children of men“, favorit la câstigarea a trei Premii Oscar anul acesta, interpreteaza in serial rolul directoarei Academiei de Arte a spectacolului care-i poarta numele. Carmen Caragiu este ca un „inger pazitor“ pentru tinerii ambitiosi si talentati care-si cauta un drum in lumea artei si a dansului.


Corecta si exigenta cu elevii, dar si sensibila la sacrificiile pe care acestia le fac pentru a fi pe primul loc, Carmen Caragiu este o prezenta care amuteste si cucereste pe oricine.


„Scenariul este inteligent. Personajul foarte bine conturat. Echipa dornica de a invata. Regizorul spaniol, un foarte bun profesionist si o persoana calda. O alta bucurie este intâlnirea cu regizorul român Alex Berceanu, cu care este o placere sa lucrez“, marturiseste Oana Pellea despre proiectul de televiziune in care a acceptat sa joace rolul principal.


Lucrul in echipa garanteaza succesul


Oana Pellea crede in serialul „Cu un pas inainte“ si spera sa aiba succesul pe care acesta l-a inregistrat peste tot in lume. „E important ca exista astfel de proiecte curajoase pe piata de televiziune. Depinde de noi toti sa ridicam stacheta si sa demonstram ca un serial de televiziune poate fi facut inteligent, profesionist si interesant. Sper ca serialul sa se bucure si la noi de succesul pe care l-a avut peste tot in lume“, a spus Oana Pellea.


Alaturi de o echipa numeroasa, diversificata, valoroasa si plina de inedit, Oana Pellea nu are cum sa nu se simta in largul ei. „Cum m-as putea simti pe platoul de filmare? Mai ales ca sunt impreuna cu artisti de valoare. Serialul isi merita numele si renumele, având mare succes peste tot in lume, pentru ca intr-adevar este «Cu un pas inainte»“, „avertizeaza“ marea actrita.


Regizorul spaniol al serialului, Jesus del Cerro, a fost absolut fermecat de talentul Oanei Pellea si de modelul pe care ea il reprezinta pentru tinerii actori cu care lucreaza.


„Oana Pellea este o actrita minunata. Când se da «Actiune!» da tot ce e mai bun pentru ca scena sa iasa foarte bine. Oameni ca Oana Pellea dau dovada de responsabilitate, de asumarea rolului pentru cei care nu au suficienta experienta in actorie“, a declarat Jesus del Cerro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS