5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinVerdele - o culoare nepretentioasa

Verdele – o culoare nepretentioasa

Verdele a patruns in forta in garderoba de iarna a doamnelor, incepând de la nuantele opace si pâna la cele aprinse. Verdele se potriveste atât brunetelor, cât si blondelor sau roscatelor, oferind tenului luminozitatea necesara.


Verdele este una dintre culorile pe care multi stilisti au mizat in acest sezon. Folosit pentru realizarea intregului articol vestimentar sau doar a unui detaliu, verdele este recomandat doamnelor in toata gama de tonuri si de nuante, incepând cu cele inchise si naturale si ajungând pâna la cele fluorescente. Culoarea este adecvata atât pentru tinutele de zi, cât si pentru cele elegante, de seara, pentru pantaloni, dar si pentru fuste sau rochii, pentru camasi, bluzoane si paltoane.


Marele avantaj al acestei culori este acela ca este potrivit oricarui tip de ten si oricarei culori de par, venind bine deopotriva blondelor, brunetelor si roscatelor.


Nelipsit din colectiile stilistilor


Agata Ruiz de la Prada propune un look in totalitate verde cu tonalitati aprinse pentru camasile de matase combinate cu o colectie de fuste din aceeasi culoare. Rocco Barocco, in schimb, se concentreaza asupra detaliilor negre aplicate pe verde. Gecile scurte prezente in colectia acestuia toamna-iarna 2006/2007 sunt combinate foarte bine cu fuste mini cu aplicatii din piele. Dsquared mizeaza pe verdele inchis pentru crearea de flanele in dungi combinate cu pantaloni.


Verdele aprins este propus de Lorenzo Riva pentru bluzele din lâna pe corp, in timp ce Angelo Marani a folosit materiale in diverse nuante de verde pentru realizarea de jachete tricotate din lâna combinate cu cizme si curea lacuita. Bluzele cu gât inalt semnate Enrico Coveri au aplicate pe ele paiete verzi.


Baza neagra si fantezii florale in verde aprins au fost elementele pe care a mizat casa de moda Etro. Demn de remarcat si extrem de apreciat de doamne este verdele-albastru propus de Roberto Cavalli pentru rochiile de seara din matase. Una dintre piesele de rezistenta ale marcii Blugirl a fost o rochie scruta din matase verde combinata cu o minipelerina roz pal si cu un fular de blana. Verdele nu a lipsit nici din colectia Armani, care a inclus in prezentarea sa o jacheta pentru rochiile de seara de culoare verde inchis, dar nici din cea semnata Evisu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS