17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec


Aveti idei foarte bune de afaceri, totul e sa aveti si curajul de a le pune in practica. Banii nu vin de la sine, deci gânditi-va la o strategie cât se poate de clara prin care sa incepeti sa câstigati.


Taur


Satisfactiile profesionale sunt mari, in aceasta zi, toate va ies ca la carte, poate si datorita bunei colaborari pe care o aveti cu un coleg.


Gemeni


Un risc major trece prin calea dumneavoastra, cel mai probabil in relatie cu o persoana cu autoritate, cu functie, cu o anumita pozitie in ierarhia profesionala. Poate aveti un conflict deschis cu seful sau va treziti cu o sanctiune prin care sunteti pedepsit pentru un gest gresit.


Rac


Desi se resimte o stare de tensiune in jurul dumneavoastra, reusiti sa-i faceti fata cu brio datorita umorului. Luati totul in gluma si chiar daca vi se aduc afronturi si pe acestea reusiti sa le intoarceti in asa fel incât sa nu va afecteze.


Leu


Fiti atent la serviciu, mai ales când e vorba sa manevrati ustensile de lucru. Un aparat poate face scurtcircuit, se strica ceva, gresiti vreo comanda si se duce totul de râpa, ca atare riscurile sunt majore in contact cu unelte si aparate electrice.


Fecioara


Un vis extraordinar se naste acum in mintea dumneavoastra si priviti spre viitor cu o imensa incredere. Visul nu este imposibil, chiar daca este insa departe, dar daca gânditi pozitiv si insistati sa ajungeti acolo, totul va fi in favoarea dumneavoastra.


Balanta


Succesul este asigurat in orice activitate in care aveti curajul de a iesi in fata sa va exprimati punctul de vedere. Nu stati in banca dumneavoastra, ci laudati-va singur, daca e nevoie, altfel lumea nu va afla de ce sunteti in stare.


Scorpion


Asteptati cu infrigurare un eveniment care tot intârzie sa se produca, incât va cam pierdeti rabdarea, ba chiar sunteti gata sa abandonati, gândindu-va ca toata aceasta prelungire este semn ca nu ajungeti nicaieri.


Sagetator


Va copleseste o stare negativa, o combinatie intre teama, emotivitate, timiditate si frustrare, si se vede pe chipul dumneavoastra ca va framânta ceva. Nu aveti incredere in cursul unor evenimente si evitati sa mergeti mai departe.


Capricorn


Va intâlniti cu o persoana ce va juca un rol benefic in rezolvarea unor probleme care va framânta. Poate este un sfat prietenesc, interventia unei rude in treburile dumneavoastra sau un mesaj de la cineva drag, toate având scopul de a va readuce optimismul in suflet.


Varsator


Familia va este aproape, pentru ca treceti printr-o situatie nu tocmai placuta in care incurajarile celor dragi sunt foarte necesare.


Pesti


Banalitatea acestei zile este greu de suportat, pentru ca ati fi asteptat altceva de la ea, dar nu vine. Unele planuri sunt blocate, amânate, sau nu ies asa cum ati fi vrut, tocmai de aceea sentimentul de insatisfactie creste.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS